20.5 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑΛΛΑΖΕΙ ΧΕΡΙΑ Η "AΝΑΤΟΛΙΚΗ AΚΤΗ" Ή ΟΧΙ;

ΑΛΛΑΖΕΙ ΧΕΡΙΑ Η “AΝΑΤΟΛΙΚΗ AΚΤΗ” Ή ΟΧΙ;

Μια συνάντηση που είχε προ ημερών ο εκδότης της “ανατολικής ακτής” με επιχειρηματία ο οποίος δραστηριοποιείται στη Ραφήνα, προκάλεσε έντονες συζητήσεις και σενάρια για το μέλλον της εφημερίδας. Και πιο συγκεκριμένα για πιθανή πώλησή της (εξ ολοκλήρου) ή μέρους αυτής.

Οι φήμες “φούντωσαν” για αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ιστορικής εφημερίδας της περιοχής, η οποία ιδρύθηκε το 2003, με αφορμή στο τελευταίο φύλλο της 22ας Ιουλίου μία αναφορά στο χρονογράφημα του δημοσιογράφου Αργύρη Κωστάκη. 

Το απόσπασμα κάνει λόγο για “τελευταίο χρονογράφημα της δημοσιογραφικής σαιζόν” κι ενώ η εφημερίδα είχε διαφημίσει ότι θα εκδοθεί και ένα φύλλο τον Αύγουστο. Επικοινωνήσαμε με τον Αργύρη Κωστάκη, ο οποίος μας δήλωσε: “όπως γνωρίζετε διευθύνω τον δημοσιογραφικό σχεδιασμό της “ανατολικής ακτής” ανελλιπώς (με εξαίρεση το καλοκαίρι του 2015) από το 2006 εδώ και 12 χρόνια. Εδώ και 12 χρόνια λοιπόν ακούω κι εγώ τα σενάρια για “πώλησή” της. Φαντάζομαι ότι θα είχα ενημερωθεί αν η εφημερίδα είχε πωληθεί ή έστω αλλάξει ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Για το τι θα γίνει στο μέλλον, μετά από πέντε λεπτά ή πέντε ημέρες κανείς δεν γνωρίζει. Σε κάθε περίπτωση η εφημερίδα ανήκει στον κ. Μπαλαμότη, με τον οποίο έχουμε ραντεβού το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου γιά να εξετάσουμε αν μπορεί να συνεχιστεί η συνεργασία μας.  

Με την ευκαιρία θα μου επιτρέψετε μέσω της ιστοσελίδας σας, να δημοσιοποιήσω στο αναγνωστικό κοινό της Ραφήνας ότι θα έχω μία έκτακτη αρχισυνταξία της έγκριτης εφημερίδας Marathon Press γιά το φύλλο του Αυγούστου και με δύο μεγάλες δημοσιογραφικές έρευνες για τα πολύ σημαντικά θέματα του λιμανιού και της αστικής συγκοινωνίας”. 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα