20 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΦΩΝΗ ΣΤΟ ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΠΟΥ ΖΗΤΑ 24ΩΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΦΩΝΗ ΣΤΟ ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΠΟΥ ΖΗΤΑ 24ΩΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Οι πολίτες του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου ξεπερνώντας τη δημοτική τους αρχή, που δείχνει  μια αδικαιολόγητη βραδύτητα όσο αφορά την δίκαιη απαίτηση 24ωρης λειτουργίας του υπερσύγχρονου ΠΕΔΥ-Κ.Υ. Ρ-Π, αναλαμβάνουν δράση και επισκέπτονται κατά κύματα μέσω των συλλόγων τους το Κ.Υ., πρώτα για την επί τόπου ενημέρωσή τους για τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας και κατά δεύτερο να προγραμματίσουν περαιτέρω δυναμικές πλέον ενέργειες, αν οι καθ’ ύλη υπεύθυνοι δεν ανταποκριθούν εν ευθέτω χρόνω το αίτημά τους.

Σήμερα ο πρώτος σύλλογος που επισκέφτηκε το χώρο ήταν ο σύλλογος Γυναικών ‘’Νηρηΐδες’’. Η υπεύθυνη του κέντρου κ. Αντωνία Δημητρίου υποδέχτηκε την πρόεδρο κ. Σουζάνα Χριστοπούλου και αρκετά μέλη του συλλόγου που έκαναν αισθητή την παρουσία τους και ευαισθητοποίησαν τους πολλούς χρήστες των υπηρεσιών που βρίσκονταν εν αναμονή εξέτασης ενημερώνοντάς τους για το λόγο της εκεί παρουσίας τους που είναι η άμεση 24ωρη λειτουργία του κέντρου, ένα αίτημα που κι οι ίδιοι επικρότησαν.

Η κ. Δημητρίου πριν την ξενάγηση ενημέρωσε πρόεδρο και μέλη του συλλόγου για τις μοναδικές δυνατότητες του εν λόγω κέντρου και το λόγο που επιβάλλει την 24ωρη λειτουργία του ώστε να ωφεληθούν έτι περαιτέρω οι χιλιάδες χρήστες, όχι μόνο του οικείου δήμου, αλλά της ευρύτερης περιοχής, της Εύβοιας και των νησιών που εξυπηρετούνται απ’ το λιμάνι της Ραφήνας.

Ο θαυμασμός και η έκπληξη για το υψηλό επίπεδο που βρίσκεται το εν λόγω κέντρο στις παροχές δημόσιας πρωτοβάθμιας υγείας φάνηκε απ’ τη πρώτη στιγμή που η ομήγυρης εισήλθε απ’ την είσοδο επειγόντων και μετέπειτα στα ιατρεία και τα εργαστήρια, ακτινολογικό, υπερήχων, μικροβιολογικό κλπ.

Μάλιστα μία κυρία δήλωσε στην υπεύθυνη του Κ.Υ. ότι θα φέρει την επόμενη βδομάδα ένα ακόμα σύλλογο, ώστε το συντομότερο, το ιδιαίτερο αυτό Κ.Υ. να γίνει ευρέως γνωστό πρωτίστως  στους κατοίκους του οικείου δήμου, γιατί όπως φαίνεται στους όμορους δήμους ήδη το γνωρίζουν και το επισκέπτονται για να εξεταστούν.

Το μεσημέρι ένας ακόμα σύλλογος, ο Πολιτιστικός σύλλογος Καλλιτεχνούπολης επισκέφτηκε το χώρο. Γι’ αυτή την επίσκεψη θ’ ακολουθήσει αργότερα σχετικό ρεπορτάζ. 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα