18.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΟΛΙΓΟΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΕΤΡΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

ΟΛΙΓΟΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΕΤΡΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

Βαρύ πρόγραμμα περιμένει το νέο αντιπεριφερειάρχη αν. Αττικής Πέτρο Φιλίππου, λόγω των πολλών και δύσκολων προβλημάτων που ζητούν λύση το συντομότερο, με τη διαχείριση στερεών και υγρών αποβλήτων να δεσπόζουν στην πρώτη σειρά, αλλά και τις μεταφορές των μαθητών από Σεπτέμβρη που τα σχολεία ανοίγουν, ν’ αποτελούν πονοκέφαλο για τη νέα περιφερειακή αρχή.

Μ’ όλα αυτά τα προβλήματα η διάρκεια των διακοπών του κ. Φιλίππου περιορίστηκε στο ελάχιστο. Ο Αύγουστος τον βρίσκει παρόντα στο ορμητήριό του τα Καλύβια, από όπου συντονίζει τα επείγοντα, ώστε πανέτοιμος να αναλάβει τα καθήκοντά του το Σεπτέμβρη.

Το θετικό για την αν. Αττική είναι, ότι ο Πέτρος Φιλίππου ως κατά συρροή δήμαρχος του τέως δήμου Καλυβίων και μετέπειτα Σαρωνικού, αλλά και πρόεδρος της πρώην ΤΕΔΚΝΑ, γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα και τον τρόπο να επιτύχει κοινωνική συναίνεση στην επίλυσή τους.

Τόσο ο ίδιος, όσο πολύ περισσότερο η νέα Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, εκπροσωπώντας το ΣΥΡΙΖΑ στη μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας, θα δώσουν εξετάσεις καλής διοίκησης, απ’ το αποτέλεσμα των οποίων κατά ένα μεγάλο μέρος θα κριθεί η ικανότητα της αξιωματικής αντιπολίτευσης (ΣΥΡΙΖΑ) να αναλάβει τα ηνία της διακυβέρνησης  της χώρας.  

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα