20 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗ ΤΡΙΤΗ ΒΓΗΚΕ ΛΕΥΚΟΣ ΚΑΠΝΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ

ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗ ΤΡΙΤΗ ΒΓΗΚΕ ΛΕΥΚΟΣ ΚΑΠΝΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ

Η δημοτική αρχή Σπάτων-Αρτέμιδας δε μπόρεσε να εκλέξει Πρόεδρο του Δ.Σ. ούτε στη τρίτη κατά σειρά εκλογική διαδικασία. Οι δύο υποψήφιοι Αντώνης Φύτρος που προτάθηκε απ’ το δήμαρχο κι ο Γιάννης Τούντας που επέμεινε να διεκδικεί τη θέση, δεν συγκέντρωσαν την πολυπόθητη πλειοψηφία – μόλις 15 ψήφους κέρδισε ο κ. Φύτρος – με αποτέλεσμα σύμφωνα με τον Καλλικράτη ο Αντώνης Τούντας ως πρώτος σε ψήφους σύμβουλος να καταλάβει τη θέση του Προέδρου του Δ.Σ. όσο κι αν δεν του αρέσει η ιδέα, όπως ψιθυρίζεται στα τοπικά πηγαδάκια.

Το αποτέλεσμα φαίνεται να επηρέασε δυσμενώς το δήμαρχο Δημήτρη Μάρκου, (ίσως πίστευε ότι θα κατόρθωνε να εκλέξει Πρόεδρο), με αποτέλεσμα ενεργώντας εν θερμώ να διαγράψει το Γιάννη Τούντα απ’ τη παράταξή του χωρίς να υπολογίσει την ολομέλεια των συμβούλων του που θα έπρεπε λογικά να συναποφασίσουν.

Απομένει να δούμε αν ο Αντώνης Τούντας θα δεχτεί να εγκαταλείψει την αντιδημαρχία – είναι υποχρεωμένος να το κάνει, αλλά όλα μπορεί να συμβούν σε τούτη τη δημοτική αρχή – και να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα. Αν δεν συμβεί αυτό τότε….

Ακόμα κι αν ξεπεράσει κι αυτόν τον σκόπελο ο Δήμαρχος σίγουρα θα αντιμετωπίσει πρόβλημα με την επιλογή του νέου αντιδημάρχου που θα καλύψει το κενό του Αντώνη Τούντα. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε τη συνέχεια καθώς η δημοτική αρχή του κ. Δ. Μάρκου φαίνεται να αντιμετωπίζει μέγιστα εκ των έσω προβλήματα, που ίσως ξεπερνούν τις δυνατότητές του να τα ξεριζώσει οριστικά.    

 

 

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα