21.8 C
Athens
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ Ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ

ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ Ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ

Ακούραστος ο Νεκτάριος Καλαντζής πρόεδρος της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδας (Ε.Ν.Α.) οργώνει τη χώρα πανταχού παρών σε άπειρες εκδηλώσεις που διοργανώνει η Ε.Ν.Α., με πρωτότυπο και ουσιαστικό πάντα περιεχόμενο, ώστε δικαίως να θεωρείται πρεσβευτής της αν. Αττικής ανά την Επικράτεια.

Αυτό το Σαββατοκύριακο παρά τον καύσωνα η εκδήλωση της ΕΝΑ στη Λέσβο με θεματολογία τον θρησκευτικό Τουρισμό, προσείλκυσε πλήθος κόσμου που κατέκλυσε  το χώρο του Επιμελητήριου του νησιού.

Ο Νεκτάριος είχε την ευκαιρία να συναντήσει εκεί πολλούς αυτοδιοικητικούς απ’ το Βόρειο Αιγαίο αλλά και παραγωγικούς φορείς της Λέσβου. Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο τ. Υπουργός Δικαιοσύνης και βουλευτής Λέσβου Χαράλαμπος Αθανασίου, καθώς κι ο Τομεάρχης Τουρισμού της ΝΔ και βουλευτής Δωδεκανήσου Μάνος Κόνσολας.

Οι τρεις τους επισκέφθηκαν πολλές περιοχές του νησιού, όπου ενημερώθηκαν για τα τοπικά προβλήματα. Επίσης παραβρέθηκαν στο περιβόητο πανηγύρι με τα άλογα στο χωριό του Χάρη Αθανασίου, την Αγία Παρασκευή Λέσβου, από όπου κι η αναμνηστική φωτογραφία.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα