17.5 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΟ ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΟΛΡ ΑΕ

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΟΛΡ ΑΕ

Ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι, 30 Μαρτίου 2016, η συνάντηση μεταξύ του καθηγητή Ανδρέα Βασιλόπουλου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας, μετά από σχετική επιστολή του κ. Βασιλόπουλου στην οποία δήλωνε θορυβημένος για το θέμα των «ανύπαρκτων σχέσεων μεταξύ του Δήμου και του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας».

Η συνάντηση έγινε σε άριστο κλίμα και με πραγματική διάθεση συνεργασίας και από τις δύο πλευρές, με τον κ. Βασιλόπουλο να δηλώνει ότι “Το λιμάνι είναι μοχλός ανάπτυξης για ολόκληρο τον Δήμο, φτάνει ο Δήμος να μπορέσει να αξιοποιήσει την ευκαιρία που δίνουν οι περίπου 2 εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο” και να εκφράζει τον έντονο προβληματισμό του για τις κακές σχέσεις μεταξύ Οργανισμού και  Δήμου, που μόνο αρνητικά αποτελέσματα μπορούν να φέρουν.

Στο τέλος της συνάντησης ο καθηγητής ζήτησε από τον πρόεδρο κ. Ορκόπουλο να κοινοποιεί τις επικοινωνίες και στους Δημοτικούς Συμβούλους, διότι αλλιώς οι πληροφορίες “συχνά μεταφέρονται από τη Δημοτική Αρχή με καθυστέρηση ή καθόλου”, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα επανέλθει με προτάσεις για τον ενεργό ρόλο του λιμανιού στην εξέλιξη της πόλης.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα