24.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Με χαρά υποδεχθήκαμε σήμερα στο Δημαρχείο, μαθητές από το Γυμνάσιο Ραφήνας, που ήρθαν να “καταθέσουν” την συνεισφορά τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου. Τα παιδιά  προσέφεραν στο Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο τρόφιμα, δείχνοντας  με τον τρόπο αυτό την αγάπη προς τους συνανθρώπους μας. Τα χρήματα για την αγορά των τροφίμων προήλθαν από το «Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ» που τα παιδιά οργάνωσαν τις προηγούμενες γιορτές.

«Είναι πολύ συγκινητική η προσφορά  μικρών παιδιών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο,  αφού με την  πράξη  τους αυτή θα δώσουν χαρά και θα στηρίξουν συνανθρώπους  μας που το έχουν ανάγκη. Σήμερα η προσφορά είναι ξεχωριστή αφού προέρχεται από μαθητές και εμπεριέχει το μήνυμα ότι η νεολαία του Δήμου μας, δεν μένει αδιάφορη και παθητική» επεσήμανε  ο Δήμαρχος Βασίλης Πιστικίδης  και ευχαρίστησε από καρδιάς  τους εκπαιδευτικούς του  Γυμνασίου Ραφήνας που τα συνόδευαν κυρίες Σαμαρά και Αποστολοπούλου, καθώς και τους μαθητές,  που «με την προσφορά τους, αποδεικνύουν έμπρακτα, και όχι θεωρητικά όπως πολλές φορές οι μεγάλοι,  την αλληλεγγύη και την αγάπη τους απέναντι στους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας».

Υπενθυμίζουμε ότι αύριο Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015 και την Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015 οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου μπορούν να προμηθευτούν τρόφιμα από το Δημαρχείο Ραφήνας (ώρες 10:00-12:00) και το Δημοτικό Κατάστημα Πικερμίου (ώρες 12:00-14:00).

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα