19.1 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΑΠΟ ΔΩΡΕΕΣ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΟΥ...

ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΑΠΟ ΔΩΡΕΕΣ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΟΥ Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ

Άρτια οργάνωση υψηλού επιστημονικού επιπέδου από φαρμακοποιό του ΕΣΥ της φαρμακαποθήκης που στήθηκε λόγω των αυξημένων αναγκών αποθήκευσης και ταξινόμησης των φαρμάκων που προέρχονται από δωρεές προς ανακούφιση των πληγέντων σε νοσοκομεία και όπου αλλού χρειάζεται, απ’ την 1η ΥΠΕ στο αμφιθέατρο του Κ.Υ. Ραφήνας.

Το αμφιθέατρο του Κ.Υ. Ραφήνας άδειασε απ’ τα καθίσματα, που μεταφέρθηκαν σε διπλανή αίθουσα, ώστε να δημιουργηθεί ο απαραίτητος χώρος αποθήκευσης, όπου η επικεφαλής φαρμακοποιός έχει στήσει μια λειτουργική από κάθε άποψη μονάδα φαρμάκων.

Η 1η ΥΠΕ προς ενίσχυση της Διευθύντριας φαρμακοποιού έχει μεταφέρει με απόσπαση δύο ακόμα φαρμακοποιούς από νοσοκομεία, ενώ βοηθούν και αρκετοί εθελοντές. Ωστόσο επειδή το φάρμακο απαιτεί εξειδικευμένους επιστήμονες, υπάρχει ανάγκη εθελοντών που γνωρίζουν το αντικείμενο.

Οφείλουμε να συγχαρούμε την Διευθύντρια φαρμακοποιό του ΕΣΥ, τους δύο συναδέλφους της και όσους προσφέρουν εθελοντικά όπου χρειάζεται, ακόμα και στη μεταφορά των κιβωτίων με τα φάρμακα. Έτσι η βοήθεια πιάνει τόπο! Όταν υπάρχει τέτοια οργάνωση ώστε τίποτα να μη πάει χαμένο, αλλά να προωθείτε εκεί όπου χρειάζεται.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα