25.3 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣΙΩΠΗΡΗ ΠΑΡΑΤΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ

ΣΙΩΠΗΡΗ ΠΑΡΑΤΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ

Η Εθνική Τράπεζα στο Πικέρμι παραμένει εν λειτουργία αφού έχει σιωπηρώς αρθεί το αναμενόμενο κλείσιμό της αρχικά την 1ηΣεπτεμβρίου τρέχοντος έτους ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ και μετά τη τραγωδία της φωτιάς που έπληξε το δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, όπως παρατάθηκε μέχρι τέλους Σεπτέμβρη.

Σύμφωνα ωστόσο με σημερινές αξιόπιστες πληροφορίες μας η λειτουργία του εν λόγω υποκαταστήματος παρατείνεται σιωπηρά μέχρι τέλους του έτους, αν και πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος άλλης εντολής.

Η τοπική κοινωνία βέβαια έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην προαναφερόμενη παράταση λειτουργίας, όμως αν επιθυμεί να αποφευχθεί πλήρως ο κίνδυνος σφραγίσματος του υποκαταστήματος με όσα κακά προς τους συναλλασσόμενους θα επακολουθήσουν,  πρέπει εμπράκτως να στηρίξουν τη λειτουργία του τοπικού καταστήματος της τράπεζας.

Τούτο θα γίνει εάν οι τοπικές κι όχι μόνο επιχειρήσεις, αλλά και ιδιώτες, επιλέξουν το συγκεκριμένο υποκατάστημα για τις οποιεσδήποτε συναλλαγές τους, υποστηρίζοντας επίσης έμπρακτα και τα υπόλοιπα προγράμματα της τράπεζας π.χ. ασφάλειες παντός τύπου, δάνεια κλπ.     

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα