19.5 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

Σε έναν ιδιαίτερο αγώνα δρόμου και επιβίωσης έλαβαν μέρος οι αθλητές του Παλαιστικού Συλλόγου Ραφήνας Πικερμίου στο Σοφικό Κορινθίας. Έτρεξαν πέντε χιλιόμετρα ανωμάλου δρόμου στο δάσος και πέρασαν 17 φυσικά εμπόδια με ιδιαίτερα δύσκολους βαθμούς δυσκολίας.

Πήδησαν φωτιές, πέρασαν από υπόγειες στοές αρκετών μέτρων χωρίς φως, σκαρφάλωσαν σε κορμούς, κολύμπησαν σε πισίνες με παγάκια και ήρθαν αντιμέτωποι με όλες τις προκλήσεις ενός πραγματικού στίβου μάχης.

Πάλεψαν και κατάφεραν να τερματίσουν όλοι σε μια μάχη διαφορετική, πιο σκληρή που έδωσε σε όλους έντονες στιγμές και τη δύναμη να συνεχίσουν τον αγώνα προς πάσα κατεύθυνση!

Η ψυχή της ομάδας Βασίλης Κολλάρος δήλωσε: “Ο παλαιστικός Ραφήνας-Πικερμίου άφησε την δικιά του σφραγίδα στο LEGIO RUN. Το επόμενο ραντεβού τον Ιούνιο στο ίδιο σημείο με μεγαλύτερη ομάδα, γιατί όπως και να το κάνουμε δεν κολλήσαμε σε κανένα εμπόδιο και τα περάσαμε όλα με την πρώτη. Συγχαρητήρια στα παιδιά και τους ευχόμαστε να είναι πάντα υγιέστατοι!”

Στη φωτογραφία ο Βασίλης Κολλάρος, πρωταθλητής Ελληνορωμαϊκής, περνά ένα δύσκολο κομμάτι της διαδρομής έρποντας μέσα στη λάσπη με ακόμα μία επιπλέον δυσκολία το συρματόπλεγμα από πάνω.  

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα