17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤΟ ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ 24ΩΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ

ΤΟ ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ 24ΩΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ

Ο επικεφαλής ελάσσονος μειοψηφίας, τ. δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου κ. Γιώργος Χριστόπουλος, κατά την επιτόπιο επίσκεψή του στο Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου, ώστε να έχει ιδία άποψη των εκεί τεκταινομένων, έκανε την ακόλουθη παρέμβαση:   

«Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις και τις μετακινήσεις ακόμα και μόνιμου προσωπικού (ιατρικού και νοσηλευτικού,) σε παρακείμενα κέντρα υγείας αλλά και νοσοκομεία, θεώρησα απαραίτητο να επισκεφτώ το ΚΥ Ραφήνας Πικερμίου, σήμερα το πρωί 20/05/2015. Το ΚΥ Ραφήνας Πικερμίου, μετά από προσωπικούς αγώνες και με γενναίες χορηγίες από τον γνωστό ευεργέτη μας κ. Αθανάσιο Μαρτίνο, λειτουργεί σε εγκαταστάσεις τόσο υπερσύγχρονες που ξεπερνούν κάθε προσδοκία για Κέντρο Υγείας.

Αυτό το κέντρο, ξεκίνησε με όραμα και προοπτική για να μην πω και δέσμευση της τότε πολιτικής ηγεσίας για 24ωρη λειτουργία. Δυστυχώς όμως οι πολιτικές αποφάσεις που λαμβάνονται αυτή την περίοδο και με γνώμονα την οικονομική κρίση και την εξοικονόμηση πόρων από την κεντρική κυβέρνηση, οδηγεί το ΚΥ σε κρίσιμη δυσλειτουργία. Αξιοσημείωτο είναι ότι από 01/04/2015 έως 30/04/2015, στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία του ΚΥ, εξετάστηκαν 4554 ασθενείς……..

Ως εκ τούτου, ως ιατρός που ασκεί λειτούργημα, ως πολιτικό πρόσωπο που αγαπά και πονάει τον τόπο του και αγωνιά για τους κατοίκους της περιοχής μας και τέλος ως υπεύθυνος πολίτης που δεν νοιάζεται για μικροπολιτικές πράξεις και σκοπιμότητες αλλά πασχίζει χρόνια για την υγεία και τον ασθενή, απευθύνω έκκληση προς τον Υπουργό Υγείας καθώς επίσης και στην αρμόδια ΔΥΠΕ Αττικής αλλά και σε όλους τους φορείς που ασχολούνται με την υγεία, να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους και να πράξουν με γνώμονα το συμφέρον του τόπου και των πολιτών.  

Ραφήνα 20/052015

Γιώργος Χριστόπουλος

Ειδικός Παθολόγος

π. Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου

Πολιτευτής Νομού Κυκλάδων

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα