28.5 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΤΟΥΛΗ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΙΟΥΚΗ

ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΤΟΥΛΗ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΙΟΥΚΗ

Το ψηφοδέλτιο του υποψηφίου Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη ενισχύεται σημαντικά με την συμμετοχή ως υποψηφίου Περιφερειακού Συμβούλου του Δημήτρη Κιούκη Οικονομολόγου / Συμβούλου Επιχειρήσεων.

Ο Δημήτρης γιος του Γιάννη Κιούκη, ο οποίος διετέλεσε Πρόεδρος της Κοινότητας Βούλας από το 1978 και πρώτος Δήμαρχος το 1982, γεννήθηκε στη Βούλα όπου κατοικεί μόνιμα, με τη σύζυγό του Ελένη Αγγέλη νηπιαγωγό-δασκάλα και τις δύο κόρες τους, την Έφη που είναι θεατρολόγος-ηθοποιός και την Ιωάννα οικονομολόγο ΜΒΑ. Είναι πτυχιούχος της Ανωτάτης Βιομηχανικής σχολής Πειραιά (Πανεπιστήμιο Πειραιά) και ομιλεί Αγγλικά και Γερμανικά.

Έχει ειδικευτεί στην ανακύκλωση αποβλήτων στο Πανεπιστήμιο LEOBEN της Αυστρίας και ΝΗΤV της Ολλανδίας. Είναι επιχειρηματίας, σύμβουλος επιχειρήσεων και μετέχει στα διοικητικά συμβούλια  Ανωνύμων εταιρειών και ΕΠΕ. Διετέλεσε μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Εθνικού Οργανισμού Εναλλακτικής Διαχείρισης συσκευασιών  του ΥΠΕΚΑ και από το 2012 είναι διευθύνων εταίρος του εγκεκριμένου  συστήματος ανακύκλωσης αποβλήτων κατασκευών ΣΑΝΚΕ ΕΠΕ.

Η αυτοδιοικητική πορεία του Δημήτρη Κιούκη ξεκινά το 1984 με την εκλογή του ως Προέδρου του Συνοικιακού συμβουλίου Κάτω Βούλας και το 1986 εκλέγεται Δημοτικός σύμβουλος. Ορίζεται αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών και πολεοδομίας την  διετία  2006 και 2007 από τον Δήμαρχο Γιώργο Μάντεση. Από τη θέση αυτή είχε την ευκαιρία να προωθήσει περιβαλλοντικά θέματα και θέματα ποιότητας ζωής, όπως η ανακύκλωση, η ολοκλήρωση των κυκλοφοριακών μελετών, των μελετών των ποδηλατόδρομων και της ελεγχόμενης στάθμευσης, την επέκταση του τραμ, την κατασκευή δικτύου φυσικού αερίου κ.α.

Την παρούσα δημοτική Περίοδο διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου του Καλλικρατικού  Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα