21.7 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΤΑΜΟΥ ΣΤΗ ΠΑΙΑΝΙΑ

ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΤΑΜΟΥ ΣΤΗ ΠΑΙΑΝΙΑ

Σε αγώνα δρόμου έχει επιδοθεί ο δήμαρχος Παιανίας Σπύρος Στάμου να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα της αδράνειας του παρελθόντος, μεταξύ των οποίων η επαναλειτουργία των παιδικών χαρών του Δήμου, καθώς καμία από αυτές δεν έχει πιστοποιηθεί όπως έπρεπε τα προηγούμενα χρόνια.

Ο σχετικός νόμος που απαιτούσε έργα βελτίωσης και κατ’ επέκταση πιστοποίησης έχει ψηφιστεί από το 2011, αλλά μέχρι σήμερα δεν είχαν γίνει οι απαραίτητες κινήσεις ανάπλασης για να πάρουν την απαραίτητη πιστοποίηση, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια απ’ τα παιδιά Παιανίας και Γλυκών Νερών.

Ο δήμαρχος κ. Στάμου προχωρά ήδη σε αποκατάσταση/συντήρηση τους σύμφωνα με τις απαιτούμενες προδιαγραφές, ώστε στη συνέχεια να πιστοποιηθούν σταδιακά, καθώς υπάρχει μεγάλος αριθμός των υπό ανάπλαση παιδικών χαρών.

Άλλη μια σημαντική παρέμβαση της νέας δημοτικής αρχής, σχετικά με τη προστασία της δημόσιας υγιεινής, αποτελεί ο καθαρισμός και απολύμανση όλων των κάδων απορριμμάτων (περίπου 2.550) για πρώτη φορά μετά από τριάμισι χρόνια, ενώ τοποθετήθηκαν σταδιακά εκατό επιπλέον κάδοι σε Παιανία και Γλυκά Νερά.

Παράλληλα πλύθηκαν όλα τα οχήματα καθαριότητας, ενώ μέσα στον Οκτώβρη θα τοποθετηθούν επιπλέον 150 κάδοι ανακύκλωσης.

Στη φωτογραφία ο δήμαρχος Σπύρος Στάμου με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Κωνσταντινόπουλο

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα