22.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Τι θυμήθηκα τώρα! Όταν τον περασμένο Απρίλη, ένα μήνα πριν τις εκλογές, έγιναν τα εγκαίνια του σχολικού συγκροτήματος Πικερμίου, με τη μεταφορά των μαθητών απ’ τα μισθωμένα κτίρια, πολλοί κατέκριναν τη δημοτική αρχή για την ασφαλή προσέλευση των παιδιών στα σχολεία λόγω ακαταλληλότητας του στενού δρόμου.

Ποιος ξεχνά τις φασαρίες με τους βιαστικούς οδηγούς που τα έβαζαν με τους εθελοντές που έκλειναν για λίγο το δρόμο ώστε να βοηθήσουν την ασφαλή προσέλευση των μαθητών το πρωί και στο ασφαλές σχόλασμα το μεσημέρι. Μέχρι και τραυματισμός εθελόντριας από γυναίκα οδηγό συνέβη.  

Κι όλα αυτά επειδή τα πνεύματα ήταν φορτισμένα λόγω προεκλογικής περιόδου και μένους εναντίον μιας δημοτικής αρχής που το μόνο που έκανε ήταν να εγκαινιάσει τη θεμελίωση και την ολοκλήρωση ενός έργου που γλύτωσε το δημοτικό κορβανά από έξοδα πολλών χιλιάδων ευρώ σε ενοίκια για σχολεία.

Σήμερα που ο νέος αντιδήμαρχος ακολουθεί ότι ο απελθών προκάτοχός του, δεν ακούγεται τσιμουδιά. Ούτε παράπονα, ούτε καυγάδες λόγω καθυστέρησης των βιαστικών οδηγών, ούτε φυσικά ατυχήματα. Όλα βαίνουν καλά απλά και μόνο επειδή άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς.       

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα