21.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΦΙΛΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

Μόνο η Πρόεδρος της ΕΣΤΙΑΣ Έφη Προκοπάκη μπορεί να εξασφαλίσει ένα όμορφο απόβραδο, με καλή παρέα, διαλεχτά μεζεδάκια συνοδευμένα απ’ ένα ποτήρι εξαιρετικό αφρώδες κρασί, στη  Σ.Υ.Δ. (Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης) Λίλιαν & Άρης Βουδούρης στο Πικέρμι.

Μια τέτοια φιλική συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο στο σπίτι της Εστίας στο Πικέρμι, όπου η κα Προκοπάκη είχε καλέσει δραστήριες φίλες/ους της κοινωνικής δομής που προΐσταται, απ’ το Δήμο – γειτονιά που φιλοξενεί το τρίτο σπίτι της Εστίας, αλλά κι άλλους από τα κεντρικά της δομής.

Με τον τρόπο αυτό δημιουργήθηκε μια ωραία παρέα όπου γνωστοί κι άγνωστοι μέχρι εκείνη τη στιγμή, συζήτησαν διάφορα θέματα με επίκεντρο βεβαίως τις δράσεις της Εστίας, την οποία στηρίζουν πολλαπλώς με το μέσο που καθένας διαθέτει. Έτσι μεταξύ τυρού και αχλαδιού όπως συνηθίζεται να λέμε, η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των καλεσμένων έγινε περισσότερο από ποτέ ορατή.

Θα ρισκάρουμε ν’ αναφερθούμε σε παραβρισκόμενους ελπίζοντας στην επιείκεια όσων παρ’ ελπίδα παραλείψουμε, αφού ως άνθρωποι δικαιούμεθα λάθη και παραλείψεις. Ας ξεκινήσουμε απ’ τις κες Λόλα Νταϊφά, την Πικερμιώτισσα Λίζα Έβερτ και τη μεγάλη χορηγό της Εστίας Δέσπω Κωτσιοπούλου που έδωσε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για την αγορά του τέταρτου σπιτιού της δομής.

Συνεχίζοντας ν΄ αναφέρουμε  τον τ. δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου και σημερινό Γ.Γ. του δήμου Βασίλη Πιστικίδη, τον αναπληρωτή διοικητή του Σπηλιοπούλειου νοσοκομείου «Αγία Ελένη» Δαμιανό Φαφούτη Δ.Σ. ο οποίος πρόσφατα ανακοίνωσε την πρόθεσή του να διεκδικήσει το δήμο Ρ-Π ως υποψήφιος δήμαρχος, τον γιατρό και διακεκριμένο συγγραφέα Βαγγέλη Μαυρουδή επί σειρά ετών δημοτικό σύμβουλο μέχρι πρότινος του δήμου Ρ-Π, τις κες Ειρήνη Σαρηκώστα πρόεδρο του Πολιτιστικού συλλόγου Καλλιτεχνούπολης, Σίσσυ Κατσούδα πρόεδρο του συλλόγου γυναικών Ιωνίδες, Φανή Ψαθά ολυμπιονίκη μέλος του παλαιστικού συλλόγου Ρ-Π συμμετέχουσα επί χρόνια στο «Δικό μου Μαραθώνιο» της Εστίας, Βιργινία Μάρκου δημοσιογράφου – συγγραφέα, Κλαίρη Λιάβα τοπική σύμβουλο της δημοτικής ενότητας Πικερμίου, Τασούλα Κάρλου γειτόνισσα της δομής κ.α.

Ευχαριστούμε την περιποιητική οικοδέσποινα Έφη Προκοπάκη, τη ψυχολόγο της ΣΥΔ «Λίλιαν & Άρης Βουδούρης» Λίτσα Ζαχαρή και τις δύο κυρίες που φροντίζουν τη καλή κατάσταση του σπιτιού, για την ζεστή φιλοξενία τους, την οποία ελπίζουμε ν’ ανταποδώσουμε με αντάξιο τρόπο.   

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα