17.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Η ΚΟΡΑΚΑΚΗ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Η ΚΟΡΑΚΑΚΗ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ

Επανάληψη της μεγάλης επιτυχίας της στο Ρίο με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, πέτυχε η «χρυσή» Ολυμπιονίκης μας Άννα Κορακάκη,  στο παγκόσμιο κύπελλο σκοποβολής στη Γκουανταλαχάρα του Μεξικού, στο σπορ πιστόλι 25μ.

Το «χρυσό» κορίτσι της ελληνικής σκοποβολής ανέβηκε στην πρώτη θέση του βάθρου με 29 β., ακολούθησε η Ντ. Βίνεκαμπ (Γερμανία) με 27, με τρίτη τη Μ. Λαμόγ με 24 β.

«Ήταν η πρώτη φορά που είδα την Άννα να συγκινείται ύστερα από έναν αγώνα. Ούτε στο Ρίο δεν είχε κλάψει μετά τον αγώνα. Εκεί έκλαψε όταν ανέβηκε στο βάθρο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι», δήλωσε στην «Κ» ο προπονητής και πατέρας της αθλήτριας, Τάσος Κορακάκης.

«Είχα μερικές δύσκολες στιγμές τους τελευταίους μήνες», δήλωσε λίγο μετά την απονομή των μεταλλίων η Άννα και πρόσθεσε: «Γι’ αυτό και έκλαψα. Αυτό το μετάλλιο ήλθε την κατάλληλη στιγμή για εμένα.

Θέλω να ευχαριστήσω την μητέρα μου, τον αδελφό μου, τον πατέρα και προπονητή μου, αλλά και τον σύντροφο μου, για την υποστήριξη τους όλη αυτήν την περίοδο. Και φυσικά τον νέο χορηγό μου, που θα είναι μαζί μου μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο το 2020»

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα