14.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑπίστευτο περιστατικό στη Φλόριντα: Ιγκουάνα βγήκε μέσα από τη λεκάνη τουαλέτας

Απίστευτο περιστατικό στη Φλόριντα: Ιγκουάνα βγήκε μέσα από τη λεκάνη τουαλέτας

Το ιγκουάνα βγήκε μόνο του από το νερό κι έτσι ο ιδιοκτήτης κατάφερε να το διώξει από το σπίτι.

Όταν ο Τζον Ριντλ μπήκε στο μπάνιο του για να βρει μέσα στην τουαλέτα ένα ιγκουάνα να τον κοιτά με το ίδιο έντρομο ύφος με το δικό του. «Κοίταξα κάτω και είδα αυτό το ερπετό να με κοιτά έντρομο, ανέφερε ο 58χρονος σε τοπικό μέσο της Φλόριντα.

Η προσπάθειά του να το πιάσει με απόχη δεν ευόδωσε, οπότε ο Ριντλ επιστράτευσε τα… γυμνά του χέρια και «πάλεψε» με το τρομαγμένο ερπετό – με νικητή το ιγκουάνα και στον δεύτερο αυτόν γύρο.

Τελικά, το ιγκουάνα βγήκε μόνο του από το νερό κι έτσι ο 58χρονος κατάφερε να το διώξει από το σπίτι. Ο ίδιος πιθανολογεί πως το ερπετό «κολύμπησε μέχρι την τουαλέτα μέσω της αποχέτευσης», είτε μπήκε από την πόρτα απαρατήρητο ενόσω εκείνος έβγαζε τα σκυλιά του βόλτα.

«Είμαι συνηθισμένος στα ιγκουάνα, όμως δεν έχω συνηθίσει να τα βλέπω στην τουαλέτα μου», ανέφερε ο Ριντλ και λέει πως στα 21 χρόνια που ζει στο συγκεκριμένο σπίτι δεν του έχει ξανασυμβεί κάτι ανάλογο.

«Οι λαίμαργοι μικροί Γκοτζίλες είναι καλοί κολυμβητές και μπορούν να κρατούν την αναπνοή τους για μεγάλο χρονικό διάστημα, προτού αναδυθούν στις τουαλέτες από τους στενούς σωλήνες της αποχέτευσης», εξηγεί η τοπική εφημερίδα Tampa Bay Times.

Τα ιγκουάνα σε τουαλέτες μπορεί να ακούγονται σε κάποιους σαν αστικός μύθος, όμοιος με αυτόν για αλιγάτορες στους υπονόμους της Νέας Υόρκης, ωστόσο στη Φλόριντα αποτελούν υπαρκτό πρόβλημα, με πολλούς κατοίκους να έχουν γνωστοποιήσει κατά καιρούς ανάλογα περιστατικά.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα