21.4 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑποκάλυψη εγγράφου απ’ τον Β. Πιστικίδη «καίει» τον αντιδήμαρχο Ρ-Π Α. Βασιλόπουλο!...

Αποκάλυψη εγγράφου απ’ τον Β. Πιστικίδη «καίει» τον αντιδήμαρχο Ρ-Π Α. Βασιλόπουλο! Δηλώσεις Δημάρχου Ε. Μπουρνούς

Μπορεί να την πει κανείς και κεραυνό εν αιθρία, την αποκάλυψη του επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλη Πιστικίδη, εγγράφου που στάλθηκε υπογεγραμμένο απ’ τον αντιδήμαρχο Ρ-Π Ανδρέα Βασιλόπουλο προς δημόσιο ΑΕΙ, χωρίς αριθ. Πρωτοκόλου του δήμου και χωρίς να γνωρίζει περί αυτού ο Δήμαρχος όπως φάνηκε απ’ την αντίδραση του κου Μπουρνούς.

Μια ενέργεια που δείχνει ότι ο κος Βασιλόπουλος ενήργησε εν αγνοία των κανόνων που διέπουν την αποστολή δημοσίων εγγράφων όπως φαίνεται απ’ τις δηλώσεις που μας παραχώρησε ο Δήμαρχος ή κατά το προσφιλές του συνήθειο προσωπικής του προβολής ή όπως τον κατηγόρησε ο κος Πιστικίδης για προσωπικές business;

Όπως και να έχει ο δήμαρχος κρατώντας καρότο δικαιολογεί ως λάθος την ενέργειά του αυτή και μαστίγιο επισημαίνει ότι: δεν θα επιτρέψει σε κανέναν παρόμοιες πρωτοβουλίες στο μέλλον!   

Ακολουθούν οι δηλώσεις που μας παραχώρησε ο Δήμαρχος κος Μπουρνούς

«Πρόκειται περί λάθους του τρόπου διεκπεραίωσης εγγράφου που απευθύνεται σε δημόσιο ΑΕΙ, με το οποίο γίνεται προσπάθεια δημιουργίας προϋποθέσεων συνεργασίας για υλοποίηση προγραμμάτων. Στο περιεχόμενο του συγκεκριμένου εγγράφου παρατίθενται προσωπικές, ιδιωτικού χαρακτήρα εμπειρίες επί  παρομοίου είδους προγραμμάτων του επιστολογράφου (βλέπε Ανδρέας Βασιλόπουλος). Χρησιμοποιείται η ιδιότητα αυτή του κου Βασιλόπουλου ώστε να επιβεβαιωθεί η δυνατότητα του Δήμου να φέρει εις πέρας μελλοντικές συνεργασίες, επ’ ωφελεία του Δήμου.

Ωστόσο αυτό έγγραφο πρέπει να σημειωθεί ότι δεν φέρει ούτε αριθ. Πρωτοκόλλου, ούτε την στρογγυλή σφραγίδα του Δήμου, αγνοώντας ίσως απ’ τον συντάκτη την επίσημη μορφή ενός δημοσίου εγγράφου, ούτε ήταν εις γνώση μου.

Κατόπιν τούτου έγιναν οι σχετικές επισημάνσεις, ώστε να μην επαναληφθούν παρόμοια φαινόμενα στο μέλλον. Δεσμεύομαι επίσης προσωπικά ότι δεν θα επιτρέψω σε κανέναν παρόμοιες πρωτοβουλίες».

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα