21.4 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΔήμος Ρ-Π: Κανένα επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού / Το Κ.Υ. Ραφήνας θωρακίζεται /...

Δήμος Ρ-Π: Κανένα επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού / Το Κ.Υ. Ραφήνας θωρακίζεται / Ο δήμος αρωγός των πολιτών

Σχετικά με φήμες που κυκλοφορούν περί ύπαρξης κρουσμάτων κορωνοϊού στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες μας διαβεβαιώνουμε ότι ΔΕΝ υπάρχει κανένα επιβεβαιωμένο κρούσμα σε Ραφήνα και Πικέρμι. Τούτο δεν σημαίνει βέβαια ότι θα πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός καθώς όπως συνέχεια υπενθυμίζει ο ΕΟΔΥ κάθε πολίτης θα πρέπει να ενεργεί ως εν δυνάμει φορέας, προστατεύοντας τον εαυτό του και τους συνανθρώπους του.

Το Κ.Υ. Ραφήνας προχωρά με γρήγορους ρυθμούς τον μετασχηματισμό του σε κέντρο αναφοράς κορωνοϊού, που σημαίνει ότι σ’ αυτό θα γίνεται διάγνωση των ύποπτων περιστατικών που θα φτάνουν εκεί κι η επιλογή όσων  χρήζουν νοσοκομειακής φροντίδας που θα στέλνονται τα νοσοκομεία αναφοράς και των ελαφρότερων που θα στέλνονται σε κατ’ οίκον 14ήμερο περιορισμό.  Έτσι θα γίνει ουσιαστική αποσυμφόρηση των νοσοκομείων αναφοράς ώστε να ασχοληθούν αποκλειστικά με τα πιο βαριά περιστατικά.

Ο Δήμος Ρ-Π παραμένει αρωγός και συμπαραστάτης στις ανάγκες των πολιτών και κυρίως των ευάλωτων ομάδων, τα αιτήματα των οποίων προς ενίσχυση αυτοδίκαιων αναγκών τους ικανοποιούνται πάραυτα (έχουμε προσωπική εμπειρία επ’ αυτού).

Κλείνοντας να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή πυρός εναντίον του αόρατου εχθρού που επιβουλεύεται την ζωή μας, με την ευχή να παραμείνουμε στα χαμηλά ποσοστά κρουσμάτων που έχουμε ως τώρα στην πατρίδα μας.

Ιδιαίτερα να ευχαριστούμε εκ μέρους όλων των συμπολιτών μας το προσωπικό του Κ.Υ. Ραφήνας, του Α.Τ. και του Δήμου μας που στέκονται ασπίδα στην διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα