17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΔολοφονία στη Βαρβάκειο: Πέντε μαχαιριές στο λαιμό της γυναίκας – Μυστήριο η...

Δολοφονία στη Βαρβάκειο: Πέντε μαχαιριές στο λαιμό της γυναίκας – Μυστήριο η ταυτότητά της

Μίνα Καραμήτρου – CNN Greece

Πέντε βαθιά τραύματα στο λαιμό κατάφερε ο δράστης της ανθρωποκτονίας με θύμα τη γυναίκα που βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος στην πλατεία απέναντι από τη Βαρβάκειο Αγορά.

Η πρώτη εικόνα που έχουν σχηματίσει οι αξιωματικοί του ανθρωποκτονιών είναι ότι ο δράστης μαχαίρωσε το θύμα του πολλές φορές στο λαιμό ενώ η λεπτομερής ιατροδικαστική εξέταση θα διαπιστώσει εάν υπήρξαν σημάδια πάλης ή όχι. Την ίδια ώρα, οι αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν την ταυτότητα της γυναίκας που από μια πρώτη εκτίμηση η ηλικία της είναι γύρω στα 50 έτη.

Οι αστυνομικοί θα προσπαθήσουν δακτυλοσκοπικά να διαπιστώσουν ποια είναι τα στοιχεία της καθώς δεν βρέθηκε πάνω της ούτε πορτοφόλι, ούτε κινητό τηλέφωνο, ούτε οποιοδήποτε στοιχείο που θα μπορούσε να οδηγήσει τις αρχές στην αποκάλυψη ποια είναι αυτή η γυναίκα.

Το σημείο που βρέθηκε το πτώμα της είναι η πλατεία απέναντι από τη Βαρβάκειο Αγορά η οποία είναι στέκι τοξικομανών ενώ είναι πολύ ουσιαστικό για την έρευνα να διαπιστώσουν οι αρχές ακριβώς την ώρα θανάτου.

Πάντως κάποια άτομα που βρίσκουν συχνά καταφύγιο στη συγκεκριμένη πιάτσα των τοξικομανών, έλεγαν στους αστυνομικούς ότι την είχαν ξαναδεί στην περιοχή χωρίς όμως να μπορούν να πουν άλλα στοιχεία.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα