19.4 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑΘΜΟΥ ΕΚΑΒ ΣΤΟ Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑΘΜΟΥ ΕΚΑΒ ΣΤΟ Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ

Μετά από αγώνες και πιέσεις η εγκατάσταση σταθμού του ΕΚΑΒ στο Κ.Υ. Ραφήνας είναι πλέον γεγονός. Τα δωμάτια υποδοχής του προσωπικού είναι ήδη έτοιμα ενώ από σήμερα  εξοπλίζονται με την απαιτούμενη επίπλωση.

Με την μόνιμη εγκατάσταση του ΕΚΑΒ στο φυσικό του χώρο όπως το Κ.Υ. είναι περισσότερο παρά ποτέ αναγκαία η ρύθμιση της στάθμευσης  ιδιωτικών αυτοκινήτων δεξιά κι αριστερά της οδού πρόσβασης από και προς το Κ.Υ. στο ύψος των αθλητικών εγκαταστάσεων γηπέδου και κλειστού γυμναστηρίου που εμποδίζουν την απρόσκοπτη διέλευση ιδίως των ασθενοφόρων που τώρα πλέον το πήγαινελα τους θα είναι συχνότατο.

Ελπίζεται η δημοτική αρχή του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου αλλά και οι σύλλογοι χρήστες των αθλητικών χώρων να μεριμνήσουν ώστε τα αυτοκίνητα των μελών τους να μην σταθμεύουν στον ήδη στενό και ελικοειδή δρόμο ώστε να μην παρεμποδίζεται η κίνηση των ασθενοφόρων, αλλά και των επισκεπτών-ασθενών του Κ.Υ. και ν’ αποφευχθούν πιθανά δυστυχήματα.

Επ’ ευκαιρία να σημειώσουμε ότι η προσέλευση ασφαλισμένων έχει αυξηθεί κατακόρυφα στα εργαστήρια του Κ.Υ. ιδίως στο βιοπαθολογικό. Δεν είναι λίγοι όσοι ισχυρίζονται ότι σ’ αυτό συνετέλεσε κι η απεργία των ιδιωτικών ιατρικών κέντρων, που έγινε αιτία για πολλούς χρήστες της ΠΦΥ να επισκεφτούν για πρώτη φορά το κέντρο. Οι νέοι χρήστες  εκδήλωσαν την ικανοποίησή τους για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του κέντρου, που σημαίνει ότι πιθανότατα θα εξακολουθήσουν να κάνουν εκεί τις ιατρικές εξετάσεις τους, καθώς είναι τελείως δωρεάν, αφού δεν πληρώνουν τη συμμετοχή που καταβάλλουν στα ιδιωτικά κέντρα.

Ιδού η εικόνα που αντικρίζει κάποιος φεύγοντας απ’ το Κ.Υ. 

Κι εδώ φαίνεται καθαρά το πρόβλημα εξόδου απ’ το Κ.Υ. με  δύο σήματα κινδύνου της τροχαίας. Φανταστείτε τι συμβαίνει αν υπάρχουν και αυτοκίνητα που κινούνται προς το Κ.Υ.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα