20.4 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕθελοντικός καθαρισμός λιμένος Πόρτο Ράφτη με εντυπωσιακό αποτέλεσμα

Εθελοντικός καθαρισμός λιμένος Πόρτο Ράφτη με εντυπωσιακό αποτέλεσμα

Η Διοικητής του Α΄ Λ/Τ Μαρκοπούλου, σημαιοφόρος κα Παναγιώτα Παπαγιάννη, σε ευχαριστήριο δελτίο τύπου, εκδηλώνει την ευαρέσκειά της σε όσους συμμετείχαν στον καθαρισμό του Λιμένος Πόρτο Ράφτη.  Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                           Πόρτο Ράφτη  19 Οκτωβρίου 2020

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ &

 ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ  ΣΩΜΑΤΟΣ                                                                

ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ                                                                  

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΡΑΦΗΝΑΣ

Α΄ Λ/Τ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία εθελοντικός καθαρισμός στον λιμένα Αγίου Νικολάου Πόρτο Ράφτη κατά τη διάρκεια της οποίας τηρήθηκαν όλα τα μέτρα περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊου covid -19.

Το Κ.Λ.Ρ/ α’ λιμενικό τμήμα Μαρκοπούλου εκφράζει θερμές ευχαριστίες στους εθελοντές για την πολύτιμη βοήθεια και συνδρομή τους και συγκεκριμένα στους Άρη Σαλταγιάννη, Δημήτριο Μπογδάνο, Ακριβόπουλο Χρήστο, Luc Lakeman (blue yard hub) με τις συνεργάτιδες του Karla Brooker (padi open water scuba instructor) kai Aντηousa Papadopoulou (kalamata dive center).

Είναι πραγματικα άξιοι συγχαρητηρίων όλοι οι εθελοντές που διέθεσαν κόπο, χρόνο και ενέργεια και συνέβαλλαν έμπρακτα στην Προστασία του θαλασσίου περιβάλλοντος.

Ευχαριστίες εκφράζουμε επίσης στον δήμο Μαρκοπούλου στον  δήμαρχο κο Αλλαγιάννη Κων/νο, στο Δημοτικό λιμενικό ταμείο και ιδιαίτερα στον πρόεδρο κο Δημητρίου Ευάγγελο και τον κο Κολιαβασίλη Παναγιώτη ως αρωγούς στην εθελοντική  αυτή δράση, στην πολιτική Προστασία δήμου Μαρκοπούλου και στον υπεύθυνο κο Χουχουλή Χρήστο, καθώς και στον πρόεδρο του σωματείου επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Πόρτο Ράφτη κο Κοντό Ιγνάτιο.

Ευαισθητοποιημένοι όλοι οι συμμετέχοντες και σε πνεύμα συνεργασίας κατορθωσαν να αναδείξουν συλλογικά την αξία της συμμέτοχής και του εθελοντισμού, παράλληλα με την αγάπη και το σεβασμό τους προς το περιβάλλον και τον τόπο μας.

Η Διοικητής

                                                                  Σημαιοφόρος Λ.Σ. Παπαγιάννη Παναγιώτα

 

 

 

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα