19.9 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΗ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ Ε. ΜΠΟΥΡΝΟΥΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

Η ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ Ε. ΜΠΟΥΡΝΟΥΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

Στην πλατεία της Ραφήνας πραγματοποίησε την προεκλογική του συγκέντρωση ο απερχόμενος κι εκ νέου υπ. δήμαρχος Ρ-Π Ευάγγελος Μπουρνούς, ενώπιον πλήθους συμπολιτών του. Τα καθίσματα τοποθετημένα με ευφάνταστο τρόπο σχημάτιζαν ένα οβάλ  με ένα μεγάλο διάδρομο στο κέντρο, απ’ τον οποίο προσήλθαν οι υπ. δημοτικοί σύμβουλοι που στάθηκαν δεξιά κι αριστερά της εξέδρας τοποθετημένη αρκετά μακριά απ’ τα καθίσματα. Στην συγκέντρωση παραβρέθηκε ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Κώστας Κατσίκης.

Τον υπ. Δήμαρχο προλόγισε ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Σπύρος Λουκάτος ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο του κου Μπουρνούς ως επιτυχημένου δημάρχου παρόντα νυχθημερόν στο δήμο και τον κάλεσε στο βήμα.

Ο κος Μπουρνούς αφού ευχαρίστησε τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά του, ανέλυσε λεπτομερώς το παραγόμενο έργο επί θητείας του με κορωνίδα το ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι, που όπως είπε μπορεί ο καθένας να επισκεφτεί και να δει ότι το έργο έχει ξεκινήσει ήδη στην περιφραγμένη περιοχή. «Η νίκη είναι δική μας» είπε κλείνοντας την ομιλία του. Στην συνέχεια παρουσίασε τους υπ. δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του.

Ήταν μια αναμενόμενη σε όγκο συγκέντρωση για έναν εν ενεργεία δήμαρχο, με περισσότερη αστυνομική παρουσία απ’ ότι συνηθίζεται, λόγω της είδησης που κυκλοφόρησε ευρέως στο διαδίκτυο το μεσημέρι περί παρουσίας ομάδας διαμαρτυρόμενων πυρόπληκτων, που όμως δεν εμφανίστηκαν.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα