21.8 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ Β. ΠΙΣΤΙΚΙΔΗ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ Β. ΠΙΣΤΙΚΙΔΗ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

Στην καφετέρια Diangelo στη Ραφήνα πραγματοποίησε απόψε Παρασκευή 24 Μαΐου την τελευταία προεκλογική του ομιλία ο υπ. Δήμαρχος Ρ-Π Βασίλης Πιστικίδης περιτριγυρισμένος από πολλούς φίλους Ραφηνιώτες που εκτίμησαν την παρουσία του ως εκλεγμένου δημάρχου το 2014. Παρόντες επίσης ο π. υποδιοικητής της 1ης ΥΠΕ Σωτήρης Ζώτος υπ. βουλευτής αν. Αττικής με το ΚΙΝ.ΑΛ. κι ο π. βουλευτής της Ν.Δ. Νίκος Καντερές.

Ο κος Πιστικίδης μίλησε από καρδιάς, τονίζοντας τα δύσκολα σημεία της θητείας του στα δυόμιση χρόνια που διήρκησε έως ότου παραδώσει την σκυτάλη στον κο Μπουρνούς κατά τα προσυμφωνηθέντα.

Μίλησε για τις απανωτές εκλογές της κεντρικής πολιτικής σκηνής που αντιμετώπισε στην αρχή της θητείας του, το προσφυγικό με τους 90 πρόσφυγες που έφτασαν στη Ραφήνα και φιλοξενήθηκαν στη Διώνη για τρεις μέρες με τη δημοτική αρχή να επωμίζεται το βάρος, τους πρόσφυγες επίσης που φιλοξενήθηκαν  στην κατασκήνωση του δήμου Αιγάλεω στα Περιβολάκια, με αποκορύφωμα τα capital controls που έφεραν αναστάτωση στον δημοτικό κορβανά. Μια πορεία με δυσκολίες που αντιμετωπίστηκε επιτυχώς, για να συνεχίσει μετά την παραίτησή του ως Γ.Γ. του δήμου.

Αναφέρθηκε επίσης στο παραγόμενο έργο απ’ την δημοτική αρχή που είναι κοινό και για τους δύο συνδημάρχους και τέλος παρουσίασε τους υπ. δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του που καταχειροκροτήθηκαν απ’ τους παραβρισκόμενους.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα