26.1 C
Athens
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΗ πρώτη τηλεκδήλωση του kirkinews.gr αποδείχτηκε απόλυτα επιτυχής χάρη στην εμπιστοσύνη του...

Η πρώτη τηλεκδήλωση του kirkinews.gr αποδείχτηκε απόλυτα επιτυχής χάρη στην εμπιστοσύνη του κοινού μας

Χτες διεξήχθη η πρώτη εκδήλωση μέσω διαδικτύου της ιστοσελίδας μας kirkinews.gr με θέμα «Πανδημία: Ανισότητες με συνέπειες στα παιδιά» η οποία στέφτηκε από απόλυτη επιτυχία, καθώς μας «αγκάλιασε» η εμπιστοσύνη των γνωστών και αγνώστων φίλων που  ακολουθούν την ιστοσελίδα μας.

Οι εκλεκτές προσκεκλημένες του πάνελ, κυρίες: Ροδόκλεια (Ροζίνα) Βαρουτέλη εκπαιδευτικός, διευθύντρια του 3ου δημοτικού Αρτέμιδας, Αρετή Βεργούλη ψυχολόγος – οικογενειακή ψυχοθεραπεύτρια, Άννα Δασκαλάκη παιδίατρος – νεογνολόγος του Π.Γ.Ν. «Αττικόν», Σπυριδούλα (Ρούλα) Ράμμου καθηγήτρια ξένων γλωσσών, γοήτευσαν το κοινό με τις τεκμηριωμένες απαντήσεις τους και κράτησαν ζωηρό το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος της συζήτησης.

Στην ουσία επιλέξαμε να παρουσιάσουμε ένα στρογγυλό τραπέζι όπου κυρίαρχες ήταν οι ερωτήσεις του κοινού, το οποίο αναζητούσε απαντήσεις κι όχι οι στείρες τοποθετήσεις πάνω στις ανισότητες που δημιούργησε η Πανδημία στα παιδιά, που ως πληροφορίες βρίσκονται σε διάφορες δημοσιεύσεις στο διαδίκτυο μη εξαιρετέας και της ιστοσελίδας μας.

Όπως υποσχεθήκαμε όσες ερωτήσεις δεν απαντήθηκαν θ’ απαντηθούν εν ευθέτω χρόνω μέσω άρθρων στο kirkinews.gr με τις απαντήσεις της καθ’ ύλη υπεύθυνης επί του θέματος ομιλήτριας στο χτεσινό πάνελ.

Υποσχόμεθα, μετά απ’ την απαίτηση πολλών φίλων που παρακολούθησαν ανελλιπώς την μιάμισης ώρας εκπομπή μας, ότι το ταξίδι στις διαδικτυακές εκδηλώσεις μας θα συνεχιστεί και θα γίνει ακόμα πιο ενδιαφέρον, συναρπαστικό και με καλύτερες εμπειρίες. Σύντομα θα ετοιμάσουμε για σας ένα εξ’ ίσου ενδιαφέρον θέμα. Μείνετε σε αναμονή.

Η Creative People ιδιαιτέρως ο επικεφαλής της Μάκης Ψαρουδάκης κι εγώ προσωπικά σας ευχαριστούμε για την έμπρακτη εμπιστοσύνη σας στην δημοσιογραφική μας πορεία και στην ιστοσελίδα μας.

Ακολουθεί το μαγνητοσκοπημένο video της τηλε-συζήτησης.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα