25.2 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΗ ψήφος, το παραβάν, οι ψηφοφόροι, η συμμετοχή κι η συνειδητή επιλογή

Η ψήφος, το παραβάν, οι ψηφοφόροι, η συμμετοχή κι η συνειδητή επιλογή

Η ψήφος μας, η δύναμή μας!

Τα ψέματα τελείωσαν. Αύριο χρησιμοποιούμε το μοναδικό όπλο που έχουμε για δώσουμε τέλος σ’ όσους δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες μας ή να επιβραβεύσουμε όσους δικαιώνουν τα οράματά μας.

Υπάρχει η ψήφος μας!

Πίσω απ’ το παραβάν κανείς δεν μπορεί να μας επηρεάσει καθ’ οιονδήποτε τρόπο. Πίσω απ’ το παραβάν είναι ο εαυτός κι η συνείδησή μας. Ψηφίζουμε συνειδητά για την αναβάθμιση του τόπου μας σ’ ένα ελπιδοφόρο αύριο.

Υπάρχουμε όλοι εμείς με τις ιδιαιτερότητές μας, υπάρχουν τα προβλήματα κάθε περιοχής ξεχωριστά, υπάρχουν τα χαρίσματα ενός εκάστου εξ ημών, υπάρχει το υπέροχο περιβάλλον που πρέπει να διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού, υπάρχει ο πολιτισμός που χαρακτηρίζει τις ιδιαίτερες πατρίδες των κατοίκων.

ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Ένας ενιαίος και αδιαίρετος δήμος, που απαρτίζετε από μας που τον κατοικούμε. Όλοι ΜΑΖΙ στοχεύουμε να τον κάνουμε καλύτερο.

Κάποιοι έχουν διοικήσει.

Κάποιοι πρωτοεμφανίζονται με την ορμή, το πάθος, το όραμα, τη νέα πνοή που χρειάζεται ο τόπος για ν’ αναγεννηθεί, όπως κάνει η φύση.

Όλοι ΜΑΖΙ ψηφίζουμε τους καλύτερους. Να μη λείψει κανείς. Η ψήφος είναι το μοναδικό μέσο που έχουμε για ν’ ακουστεί η φωνή μας. Δεν πρέπει να την αφήσουμε αχρησιμοποίητη.

Καλό βόλι!

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα