14.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΚαι… ο Θεός έδωσε στη Ραφήνα ευλογία το Μεγάλο Ρέμα

Και… ο Θεός έδωσε στη Ραφήνα ευλογία το Μεγάλο Ρέμα

Όμορφη μέρα σήμερα Σάββατο του Λαζάρου για μια υπέροχη και διδακτική βόλτα στο Μεγάλο Ρέμα Ραφήνας.

Η πρωινή βόλτα που απόλαυσαν όσοι κατάφεραν να βρεθούν μαζί με τον καθηγητή του ΓΕΛ Ραφήνας Αντώνη Λαζαρή στο Μεγάλο Ρέμα Ραφήνας, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, καθώς η εμπειρία απ’ την επαφή με το οικοσύστημα του ποταμού είναι μοναδική.

Οι πεζοπόροι που διέσχισαν μια μοναδική διαδρομή εντός του Ρέματος, είχαν την ευκαιρία να πλουτίσουν τις γνώσεις τους επί του πεδίου για την αξία αυτού του μοναδικού οικοσυστήματος.

Οι δύο λιλιπούτειοι πεζοπόροι, ο Παναγιωτάκης κι η Ροζίτα, έκλεψαν τις εντυπώσεις καθώς ήταν οι μοναδικοί τόσοι μικροί πεζοπόροι που απόλαυσαν την ιδιαίτερη φυσική διαδρομή τσαλαβουτώντας στα νερά του ποταμιού.

Πρέπει να πούμε ότι ο πατέρας τους Ανδρέας Βασιλόπουλος, συνηθίζει συχνά-πυκνά να διδάσκει τα παιδιά του, παίρνοντάς τα μαζί του σε δράσεις ιδιαίτερου ενδιαφέροντος όπως η συγκεκριμένη.

Άρα δικαιούται να νιώθει περήφανος για τις επιδόσεις του 5χρονου γιου του που δεν διστάζει να ακολουθεί αγόγγυστα και την πιο δύσκολη για την ηλικία του διαδρομή (φωτο τίτλου). Όσο για την 2χρονη μικρούλα του αξίζει να τη σηκώσει αγκαλιά στα δύσκολα περάσματα όπου το νερό είναι αρκετά ψηλά.

Όπως γράφει στην σελίδα του στο FB όπου φωτογραφίζεται με τα παιδιά του ο Ανδρέας Βασιλόπουλος:

«Την καλημέρα μας από την πρωινή μας βόλτα στο Μεγάλο Ρέμα Ραφήνας!  Δυστυχώς ελάχιστοι καταλαβαίνουν την αξία του οικοσυστήματος και τη συμβολή που έχει το Ρέμα στη βιώσιμη ανάπτυξη της πόλης μας».

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα