18.3 C
Athens
Πέμπτη, 15 Μαΐου, 2025

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚακοκαιρία “genesis”: Ποτάμι η Λεωφόρος Φλέμινγκ μετά την νεροποντή – Πλημμύρισαν πρασιές...

Κακοκαιρία “genesis”: Ποτάμι η Λεωφόρος Φλέμινγκ μετά την νεροποντή – Πλημμύρισαν πρασιές σπιτιών στην Παλιά Ραφήνα

Λίγα λεπτά δυνατής βροχόπτωσης δημιούργησαν μικροπροβλήματα στη Λεωφόρο Φλέμινγκ

Στη λίγη ώρα που διήρκησε η κατακλυσμιαία νεροποντή, δρόμοι έγιναν ποτάμια στη Ραφήνα, η κίνηση στη Λεωφόρο Φλέμινγκ γινόταν με δυσκολία ενώ πρασιές σπιτιών στο νέο σχέδιο (Παλιά Ραφήνα)  πλημμύρισαν.

Ευτυχώς τα νερά απομακρύνθηκαν σύντομα με την κίνηση στη Φλέμινγκ να αποκαθίσταται, ενώ τα νερά στις πρασιές απορροφούνται απ’ τη διψασμένη γη. Πάει κι ο λαχανόκηπος μου που με τόση αγάπη φρόντιζα. Αύριο θ’ αποτιμηθεί λεπτομερώς η ζημιά.

Τελευταία Νέα

Σετικά άρθρα

Τελευταία Νέα

Επισκόπηση Απορρήτου

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες, όπως είναι η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η υποστήριξη στην ομάδα μας προκειμένου να κατανοεί ποιες ενότητες του ιστότοπου σάς φαίνονται πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Απορρήτου.