19.4 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΞυλοδαρμός μεταξύ γιατρών μέσα στο νοσοκομείο

Ξυλοδαρμός μεταξύ γιατρών μέσα στο νοσοκομείο

Να χεις τον πόνο σου... να πιαστούν στα χέρια και οι γιατροί. Πρωτοφανές περιστατικό στο νοσοκομείο της Αρτας.

Άλλη μια κωμικοτραγική είδηση (με τη ζυγαριά να γέρνει προς το δεύτερο) βλέπει το φως της δημοσιότητας. Δυο ιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας, αποφάσισαν να λύσουν τις προσωπικές τους διαφορές εν ώρα υπηρεσίας.

Πιάστηκαν στα χέρια και το ξύλο που έπεσε ήταν άγριο, σύμφωνα με τοπικά μέσα. Η σκηνή δε του ξυλοδαρμού εκτυλίχθηκε μπροστά σε άλλους ιατρούς, εργαζομένους του νοσοκομείου, ασθενείς και συνοδούς που έμειναν ενεοί.

Συγκεκριμένα, ο καβγάς και το ξύλο ξεκίνησε μέσα σε ένα γραφείο, όμως προφανώς δεν θέλησαν να στερήσουν το θέαμα στους παρευρισκόμενους και ο ξυλοδαρμός συνεχίστηκε σε διάδρομο του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Άνθρωποι και οι γιατροί έχασαν την ψυχραιμία τους θα πει κάποιος, ωστόσο κάποια επαγγέλματα δεν επιτρέπεται να έχουν τέτοιες εξάρσεις εν ώρα υπηρεσίας και σε κάποιους χώρους επιβάλλεται διά ροπάλου να αποφεύγονται τέτοιου είδους φαινόμενα.

Δεν έγιναν μηνύσεις

Στο νοσοκομείο έφτασε άμεσα δύναμη της αστυνομίας, όμως κανένας από τους δυο ιατρούς δεν έκανε μήνυση.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αιτία του καβγά δεν σχετίζεται με την δουλειά τους και το εργασιακό περιβάλλον, ωστόσο ο ένας εκ των δύο, φέρεται να δημιουργεί συχνά εντάσεις στο νοσοκομείο.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα