23.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑMissing Alert: Εξαφανίστηκε 48χρονος από το Κορωπί Αττικής

Missing Alert: Εξαφανίστηκε 48χρονος από το Κορωπί Αττικής

Στις 29 Ιουνίου 2023, πρωινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Κορωπίου Αττικής ο Καυρόφ Θωμάς (Kauroff Thomas), 48 ετών.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα, στις 2 Ιουλίου 2023, για την εξαφάνιση του Καυρόφ Θωμά (Kauroff Thomas) και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα κατόπιν αιτήματος οικείων προσώπων του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο. Ο Καυρόφ Θωμάς (Kauroff Thomas) έχει γερμανική υπηκοότητα και είναι μόνιμος κάτοικος Γερμανίας.

Μετέβη στην Ελλάδα στις 28 Ιουνίου 2023 και διέμενε στην περιοχή του Κορωπίου. Τις πρωινές ώρες της Πέμπτης 29 Ιουνίου, ξεκίνησε από το Κορωπί με ενοικιαζόμενο όχημα γκρι χρώματος, μάρκας Volkswagen T-Roc και με αριθμό κυκλοφορίας ΧΕΥ 8352 προς άγνωστη περιοχή για πεζοπορία. Έκτοτε έχουν χαθεί τα ίχνη του.

Ο Καυρόφ Θωμάς (Kauroff Thomas) έχει ύψος 1.80 μ., είναι αδύνατος, έχει γκρίζα μαλλιά και γαλάζια μάτια. Φορούσε μπλε μπλούζα, μπλε καπέλο, γκρι κοντό παντελόνι και είχε μαζί του μαύρο σακίδιο πλάτης.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα