23.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜουζουράκης – Κόζαρη: Ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου – Φωτογραφίες...

Μουζουράκης – Κόζαρη: Ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου – Φωτογραφίες από τον γάμο τους

Η νύφη επέλεξε ένα minimal νυφικό και στην εκκλησία έφτασε συνοδευόμενη από τον πατέρα της μέσα σε ένα ολόλευκο αυτοκίνητο.

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (27/5) Πάνος Μουζουράκης και Μαριλού Κόζαρη. Το ερωτευμένο ζευγάρι, που περιμένει το πρώτο του παιδάκι παντρεύτηκε στην Αίγινα και έλαμπε από ευτυχία.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων παρουσία 500 καλεσμένων και 6 κουμπάρων.

Στο νησί μάλιστα βρίσκονται πολλά πρόσωπα της ελληνικής σόουμπιζ για να ευχηθούν στο ζευγάρι. Μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Καινούργιου, ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη, η Ελεονώρα Ζουγανέλη, ο Κωστής Μαραβέγιας με την Τόνια Σωτηροπούλου, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος με την Κατερίνα Καλκανά, η Δήμητρα Ματσούκα και η Σμαράγδα Καρύδη.

Η νύφη επέλεξε ένα minimal νυφικό και έφτιαξε τα μαλλιά της ψηλά. Στην εκκλησία έφτασε συνοδευόμενη από τον πατέρα της μέσα σε ένα ολόλευκο αυτοκίνητο ενώ ο Πάνος Μουζουράκης, που είχε φτάσει λίγη ώρα νωρίτερα, την περίμενε συγκινημένος στο κατώφλι.Οι δυο τους αντάλλαξαν ένα τρυφερό φιλί και προχώρησαν μέσα για να ξεκινήσει το μυστήριο.

Λίγα λεπτά πριν από τις 20:00 αποχώρησαν από την εκκλησία προκειμένου να οδηγηθούν στο μεγάλο πάρτι που θα ακολουθούσε της τελετής. Κατά την έξοδό τους, ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη έλαμπαν από ευτυχία ενώ ο τραγουδιστής δεν έχασε την ευκαιρία να αστειευτεί με τους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους και να τους ευχαριστήσει που ταξίδεψαν μέχρι την Αίγινα.

Δείτε φωτογραφίες

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα