19.4 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΟδυνηρό το στερνό αντίο στον Τάκη (Τσαλιαγκό)

Οδυνηρό το στερνό αντίο στον Τάκη (Τσαλιαγκό)

Η εξόδιος ακολουθία για τον Τάκη Τσαλιαγκό, θα τελεστή αύριο στις 12 το μεσημέρι στον Ι.Ν. Παντοβασίλισσας Ραφήνας.

Τάκη αυτή τη στιγμή του οριστικού αποχαιρετισμού σου, συννέφιασε κι ο ουρανός για να ταιριάζει με τα θολωμένα από δάκρυα μάτια μου. Ναι Τάκη, ακόμα κι ο ήλιος χάθηκε μεσημεριάτικα Παρασκευής, θρηνώντας τον χαμό σου.

Τι να πρωτοθυμηθώ; Από πού ν’ αρχίσω; Απ’ τη στιγμή που πρωτογνωριστήκαμε; Από τα πολλά χρόνια πριν που το σπίτι σου έγινε σπίτι μας μέχρι που με τη μεσιτεία της Μαγδαληνής αγοράσαμε οικόπεδο κι αποκτήσαμε το δικό σπίτι μας στην ίδια γειτονιά; Από τα πολλά γλέντια είτε σπίτι σου, είτε στο δικό μας; Απ’ όταν συνεορτάζαμε τη γιορτή μας, Σταμάτης εσύ, Αγγελική εγώ; Απ’ τις ανεπανάληπτες βραδιές στα σπίτια μας ή στο ταβερνάκι του Σερέτη, που εξελίσσονταν σε τρικούβερτο γλέντι; Τότε που τσουγκρίζαμε τα ποτήρια μας λέγοντας την ευχή «του χρόνου να μη λείπει κανείς»… Κι όμως… το παρεάκι μας σιγά αλλά σταθερά χάνει αγαπημένους…

Αλήθεια, πες μας Τάκη, σου ετοίμασαν υποδοχή ο Θολόης που πρώτος έφυγε πριν χρόνια κι ο Αντώνης, ο μπατζανής σου που έφυγε ακριβώς πριν δυο μήνες και κάτι μέρες;

Πονάμε Τάκη, μας λείπεις, είναι βαριά η απώλειά σου… Λείπεις και στον Βαγγέλη πολύ, πάρα πολύ…

Αγαπημένοι μας Μαγδαληνή, Μανώλη, Δημήτρη, Ντίνα σας συλλυπούμεθα θερμά. Να είστε γεροί να τον θυμάστε. Έφυγε αφήνοντας πίσω του μια δεμένη οικογένεια, 5 εγγόνια, αδέλφια εξ αγχιστείας, συγγενείς και φίλους καρδιακούς, όπως και πολλούς γνωστούς που μόνο καλά λόγια έχουν να πουν γι’ αυτόν.

Ας είναι παρηγοριά μας ότι αναπαύτηκε εν ειρήνη, αφού τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρήθηκε αρκετά. Να ζήσουμε να τον θυμόμαστε με αγάπη, μας άφησε πολλές κι ευχάριστες αναμνήσεις.

Καλή ανάπαυση Τάκη, στον τόπο που έχει ετοιμάσει για σένα ο Πλάστης του σύμπαντος. Καλό σου παράδεισο!

ΥΓ. Η εξόδιος ακολουθία για τον Τάκη Τσαλιαγκό, θα τελεστή αύριο στις 12 το μεσημέρι στον Ι.Ν. Παντοβασίλισσας Ραφήνας.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα