16.6 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ ΣΕ ΜΑΡΑΘΩΝΑ & ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ ΣΕ ΜΑΡΑΘΩΝΑ & ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οι κάτοικοι του Μαραθώνα και του Γραμματικού στην Γεωργία Μαρτίνου βουλευτή αν. Αττικής της Ν. Δημοκρατίας κι εκ νέου υποψηφίας, κατά την χθεσινή (Δευτέρα 24 Ιουνίου) περιοδεία της.

Αρχικά η κα Μαρτίνου επισκέφτηκε το ΚΑΠΗ του Μαραθώνα νωρίς το απόγευμα, όπου ανέφερε την αναγκαιότητα στήριξης της Ν. Δημοκρατίας, χαιρέτισε καθένα ξεχωριστά και συζήτησε μαζί τους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κρατώντας σημειώσεις για τα πιο ενδιαφέροντα. Η αγάπη των μελών του ΚΑΠΗ προς την Γεωργία εκφράστηκε με την ευχή να έχει μια πολύ καλή επιτυχία, ενώ φεύγοντας κυρίες του ΚΑΠΗ της πρόσφεραν καλούδια που είχαν φτιάξει με τα χέρια τους.

Στη συνέχεια η κα Μαρτίνου επισκέφτηκε το κεντρικό καφέ του χωριού, όπου κι εκεί ήταν πολλοί κάτοικοι αλλά κι ο δήμαρχος Μαραθώνα Γιάννης Ζαγάρης που ανέλαβε μετά την παραίτηση Ψηνάκη κι ο Βαγγέλης Κυπαρίσσης νεοεκλεγής Δημοτικός Σύμβουλος στην μειοψηφία ως επικεφαλής παράταξης.

Μιλώντας από καρδιάς η κα Μαρτίνου είπε ότι αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα εκ νέου, καθώς η πατρίδα χρειάζεται την αλλαγή πολιτικής που επικαλείται ο κος Μητσοτάκης, ώστε ν’ ανατραπούν τα ισχύοντα που κρατούν καθηλωμένη την κοινωνία και να οδηγηθούμε στην ανάπτυξη και την εξωστρέφεια, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας που θ’ ανακουφίσουν τις ανάγκες του λαού μας.

«Αποφάσισα να συμμετέχω, τόνισε, επειδή ακόμα υπάρχει κόσμος που υποφέρει, επειδή υπάρχουν θέματα που πρέπει να λυθούν ώστε να έλθουν επενδύσεις στην πατρίδα μας, επειδή πρέπει να νιώθουμε ασφάλεια στον τόπο που ζούμε, επειδή οι νέοι μας πρέπει να βρίσκουν καλά αμειβόμενες δουλειές ώστε να μην αναγκάζονται να ξενιτεύονται, επειδή πρέπει να υπάρξει μείωση φόρων, επειδή θέλω να είμαι παρούσα και να προσφέρω όσο μπορώ στην προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη να φέρει την πολιτική αλλαγή που χρειαζόμαστε».

Ίσως η σημαντικότερη συνάντηση που είχε ήταν με τον αγροτικό σύλλογο Μαραθώνα, όπου ο πρόεδρος Αλέκος Βάρσος της ανέλυσε διεξοδικά τις πρωτοβουλίες του συλλόγου με καινοτόμες επεμβάσεις, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες του Μαραθώνα, θέμα το οποίο θ΄ αναπτύξουμε διεξοδικά σε ξεχωριστό άρθρο.

Η περιοδεία της κας Μαρτίνου τελείωσε στο Γραμματικό όπου είχε οργανωθεί υποδοχή της στην ταβέρνα «Φωλιά» του νεοεκλεγέντα δημοτικού συμβούλου Μαραθώνα με την πλειοψηφία, Τάσου Χρυσίνα. Εκεί εκτός των πολιτών την περίμενε ο νέος δήμαρχος Στέργιος Τσίρκας, ο Νίκος Πέππας νεοεκλεγής Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Γιώργο Πατούλη, φυσικά ο Μαραθωνίτης Δήμαρχος Γιάννης Ζαγάρης και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι εκλεγμένοι ή μη.

Να σημειωθεί ότι την περιοδεία της κας Μαρτίνου διοργάνωσε ο πρώτος επιλαχών Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη Πατούλη, Πολυχρόνης Μπαϊρακτάρης, ο οποίος και την συνόδευσε σ’ όλη την διάρκειά της.

Η Γεωργία Μαρτίνου πέρασε απ’ όλα τα τραπέζια συνοδευόμενη απ’ τον οικοδεσπότη Τάσο Χρυσίνα, ο οποίος έκανε τις συστάσεις παρουσιάζοντας καθένα ξεχωριστά τους συνδαιτημόνες στην κα Μαρτίνου, η οποία με το χαμόγελο πάντα στα χείλη συνομιλούσε μαζί τους ακούγοντας με ενδιαφέρον όσα τις έλεγαν, δίνοντας και παίρνοντας αγάπη, ενώ στο τέλος η ευχή για καλή της επιτυχία και το ευχαριστώ για την εν γένει παρουσία της στο πολιτικό στερέωμα της κεντρικής πολιτικής σκηνής, έβγαινε αυθόρμητα απ’ την καρδιά των ψηφοφόρων.

Η Γεωργία Μαρτίνου στο ΚΑΠΗ Μαραθώνα

στο καφέ του χωριού  Ο δήμαρχος Μαραθώνα Γιάννης Ζαγάρης παρών  Κι ο Βαγγέλης Κυπαρίσσης επίσης παρών 

Υ.Γ. Τιμώντας την επιθυμία της γνωστής για την σεμνότητά της βουλευτού, δημοσιεύουμε ελάχιστες εικόνες απ’ το ΚΑΠΗ και το καφέ και καμία απ’ την συνάντηση με τον αγροτικό σύλλογο και το Γραμματικό

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα