14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΡάλι αντίκα εν μέσω εθνικού πένθους στη Ραφήνα

Ράλι αντίκα εν μέσω εθνικού πένθους στη Ραφήνα

30ος γύρος Αττικής με μαύρες σημαίες και περιβραχιόνια σε ένδειξη πένθους για την τραγωδία των Τεμπών - Εκκίνηση και τερματισμός στο Πάρκο Καραμανλή

Φοράμε μαύρα περιβραχιόνια, βάζουμε μαύρες σημαίες στα αυτοκίνητα σε ένδειξη πένθους για την ανείπωτη τραγωδία των Τεμπών.

Φέτος το ράλι ιστορικών αυτοκινήτων διεξάγεται σε βαρύ κλίμα σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για το Πανελλήνιο, με το μυαλό και τη σκέψη μας στα θύματα του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος και τους συγγενείς τους.

Ο 30ος Γύρος Αττικής όπως τα δύο προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος συνδιοργανώνεται με τον ΣΙΣΑ και θα έχει εκκίνηση και τερματισμό, το Πάρκο Καραμανλή.

Λόγω του αγώνα από τις 9 το πρωί θα είναι κλειστή η οδός Αργοναυτών.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα τα πληρώματα θα αρχίσουν να προσέρχονται στο πάρκο Καραμανλή από τις 13:00 για τον διοικητικό έλεγχο και η εκκίνηση θα δοθεί στις 14:30. Τα αυτοκίνητα θα κατευθυνθούν προς Αρτέμιδα, Κουβαρά και μετά προς Λαύριο, όπου θα γίνει και ο ενδιάμεσος σταθμός ελέγχου χρόνου. Θα ακολουθήσει ο «κλασσικός» Άγιος Κωνσταντίνος – Καμάριζα και μετά η Συντερίνα, Κουβαράς και Ντράφι .

Μετά τις 7μμ του Σαββάτου και με την συμπλήρωση 150 χιλιομέτρων, 6 ειδικών διαδρομών και περίπου 20 χρονομετρήσεων οι συμμετέχοντες θα αρχίσουν να τερματίζουν στο πάρκο Καραμανλή.

Αμέσως μετά τον τερματισμό του τελευταίου αυτοκινήτου θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα & θα γίνει η απονομή επάθλων στο Restaurant OCEANIS. Η χρονομέτρηση θα γίνει ασύρματα με το δορυφορικό σύστημα της Anube Sport με άμεση & live.

Ο 30ος Γύρος Αττικής διοργανώνεται σε συνεργασία του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου και του ΣΙΣΑ με την υποστήριξη του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος, της Επιτροπής Βιώσιμου Περιβάλλοντος του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου και του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο 4/3

  • 13:30 – 14:30 Συγκέντρωση στο Πάρκο Καραμανλή Ραφήνας
  • 14:30 – 16:00 1o Σκέλος: Ραφήνα, Άρτεμις, Κουβαράς, Λαύριο
  • 16:00-17:00: Ανασυγκρότηση στο Λαύριο
  • 17:00- 19:30 2ο Σκέλος: Λαύριο, Άγιος Κωνσταντίνος–Καμάριζα, Συντερινα , Ντράφι, Ραφήνα
  • 20:00 Ανακοίνωση προσωρινών αποτελεσμάτων
  • 20:30 Ανακοίνωση τελικών αποτελεσμάτων & απονομή επάθλων και το δείπνο στο Restaurant OCEANIS
Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα