13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑRihanna: Έλαμψε στα Όσκαρ – Η εντυπωσιακή εμφάνισή της που μάγεψε

Rihanna: Έλαμψε στα Όσκαρ – Η εντυπωσιακή εμφάνισή της που μάγεψε

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε το «Lift Me Up», από το σάουντρακ της ταινίας «Black Panther: Wakanda Forever» και συγκίνησε όσους βρέθηκαν στο Dolby Theatre του Λος Άντζελες.

Μετά την εντυπωσιακή εμφάνισή της στον τελικό του NFL, η Rihanna έδωσε το παρών και στα φετινά βραβεία Όσκαρ, που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Κυριακής (12/3) στο Dolby Theatre του Λος Άντζελες. Η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο σαμπανιζέ χαλί και έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της.

Για την περίσταση επέλεξε ένα μαύρο δερμάτινο σύνολο, που αγκάλιαζε το σώμα της και αναδείκνυε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, την οποία κρατούσε στοργικά καθώς πόζαρε για τις φωτογραφίες. Την εμφάνισή της ολοκλήρωσε με έντονα κόκκινα χείλη και λαμπερά κοσμήματα από τη Moussaieff.

Δείτε φωτογραφίες από το σαμπανιζέ χαλί

Λίγο αργότερα, η Rihanna ανέβηκε στη σκηνή της 95ης τελετής απονομής των βραβείων για να ερμηνεύσει το τραγούδι «Lift Me Up» από την ταινία «Black Panther: Wakanda Forever» που ήταν μάλιστα και υποψήφιο.

Πρόκειται για τραγούδι – φόρος τιμής στον εκλιπόντα Chadwick Boseman, που έγραψε η ίδια μαζί με τους Tems, Λούντβιχ Γκόρανσον και τον σκηνοθέτη της ταινίας, Ράιαν Κούγκλερ. Το κομμάτι αποτυπώνει τη μελαγχολική διάθεση στην ταινία, καθώς οι χαρακτήρες θρηνούν την απώλεια του αγαπημένου τους ήρωα. Οι στίχοι εκφράζουν το συναίσθημα του να σηκώνει κάποιος όταν οι καιροί είναι δύσκολοι.

Η εγκυμονούσα ανέβηκε στη σκηνή και μάγεψε με την ερμηνεία της. Αδιαμφισβήτητα ήταν ένα από τα highlights της βραδιάς. 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα