21.1 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΣε διαδικασία αποσωλήνωσης ο 22χρονος εγκαυματίας του «Παπαγεωργίου» – Σε τι κατάσταση...

Σε διαδικασία αποσωλήνωσης ο 22χρονος εγκαυματίας του «Παπαγεωργίου» – Σε τι κατάσταση βρίσκονται οι υπόλοιποι τραυματίες

Όσον αφορά, την 22χρονη πολυτραυματία που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», βρίσκεται ακόμα σε σταθερή κατάσταση στην Α’ Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Να αποσωληνώσουν τον 22χρονο εγκαυματία που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του «Παπαγεωργίου» μετά το δυστύχημα στα Τέμπη θα επιχειρήσουν οι γιατροί του νοσοκομείου, σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr.

Παράλληλα, την περασμένη Παρασκευή πλαστικοί χειρουργοί προχώρησαν στην αποκατάσταση των εγκαυμάτων που προκλήθηκαν από τη μοιραία σύγκρουση, κυρίως σε πρόσωπο και ώμο (έκτασης 20% της επιφάνειας του σώματος). Να συμπληρωθεί, πως η διαδικασία αποσωλήνωσης ήταν να προχωρήσει μέσα στο Σαββατοκύριακο, ωστόσο λόγω φόρτου της εφημερίας αυτό δεν κατέστη δυνατόν. Παρόλα αυτά, (σ.σ. κατά τις ίδιες πληροφορίες) δεν φαίνεται να έχει κάτι που θα εμποδίσει την αποσωλήνωση του νεαρού άνδρα.

Παράλληλα, εξιτήριο από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου, πήρε μια 54χρονη γυναίκα που νοσηλεύονταν με εκδορές, δίχως να υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή της. Επίσης, για την ώρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και μια 50χρονη που βρίσκονταν στο μοιραίο τρένο.

Όσον αφορά, την 22χρονη πολυτραυματία που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», βρίσκεται ακόμα σε σταθερή κατάσταση στην Α’ Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Τέλος, στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ περιθάλπτεται μόνο ένα άτομο, που το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα λάβει κι αυτό εξιτήριο, ενώ μέχρι την Παρασκευή (3/3) νοσηλευόντουσαν 10 επιβάτες από τη σύγκρουση των δυο αμαξοστοιχιών στα Τεμπη.

Να σημειωθεί, πως σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση ολοκληρώθηκαν οι έλεγχοι στα εργαστήρια της διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, όλων των δειγμάτων βιολογικού υλικού που είχαν συγκεντρωθεί από τα ειδικά κλιμάκια της πυροσβεστικής, από τον τόπο του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος έξω από τα Τέμπη, χωρίς να αλλάξει κάτι στον μαύρο απολογισμό των 57 νεκρών.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα