17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣίδνεϊ: Αυτή είναι η μητέρα που θυσιάστηκε για το παιδί της –...

Σίδνεϊ: Αυτή είναι η μητέρα που θυσιάστηκε για το παιδί της – Το είχε στην αγκαλιά ενώ δεχόταν μαχαιριές

Η Ash Good άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο, σοβαρά τραυματισμένο νοσηλεύεται το παιδί – Μάρτυρες περιγράφουν την φρίκη και πώς σώθηκε το βρέφος

Αυτή είναι η Ash Good που άφησε την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο του Σίδνεϊ ύστερα από αυτοθυσία που υπέδειξε προκειμένου να προστατεύσει το παιδί της κατά τη διάρκεια της σφαγής σε εμπορικό κέντρο. Η 38χρονη μητέρα μαχαιρώθηκε θανάσιμα στην προσπάθειά της να σώσει το 9 μηνών μωρό της όταν εξαπέλυσε επίθεση ο 40χρονος δράστης. 

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε σε εμπορικό κέντρο και ο τραγικός απολογισμός είναι 6 νεκροί και 9 τραυματίες. Μεταξύ των θυμάτων είναι και ο δράστης της επίθεσης, ο οποίος εξουδετερώθηκε από μια αστυνομικό. Σημειώνεται πως τα κίνητρά του παραμένουν άγνωστα.

Πέθανε η μητέρα, σοβαρή η κατάσταση της υγείας του μωρού

Η 38χρονη μητέρα υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά της στο νοσοκομείο, ενώ το μωρό της δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα κρατούσε στην αγκαλιά την κόρη της, όταν της επιτέθηκε ο άνδρας με μαχαίρι.  

Μάρτυρες, λένε, ότι η 38χρονη μητέρα -βαριά τραυματισμένη πια- έδωσε το μωρό της στα χέρια ανθρώπων που βρίσκονταν στο σημείο ώστε να φύγουν από το σημείο και να σώσουν το παιδί.

Τη φωτογραφία της 38χρονης μητέρας που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στο εμπορικό κέντρο του Σίδνεϊ δημοσίευσε η Daily Mail βυθίζοντας στη θλίψη το κοινό που παρακολουθεί εμβρόντητο τα όσα γίνονται γνωστά για το μακελειό με τους έξι νεκρούς πολίτες.

Η στιγμή που ο 40χρονος κρατά μαχαίρι και σκορπίζει τον τρόμο

Είχε γίνει για πρώτη φορά μαμά πριν από λίγους μήνες στην κόρη της και όπως περιγράφουν άνθρωποι που την γνώριζαν καλά, ήταν χαρούμενη για αυτή την εξέλιξη στην ζωή της.

Φίλης της μιλώντας σε αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης την περιέγραψε ως έναν «απλό και όμορφο άνθρωπο». «Ήταν η καλύτερη μαμά του κόσμου», είπε. 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα