17.3 C
Athens
Παρασκευή, 17 Απριλίου, 2026

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣοβαρό τροχαίο με αγριογούρουνο είχε ο δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας

Σοβαρό τροχαίο με αγριογούρουνο είχε ο δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε ο δήμαρχος Σπάρτης, Πέτρος Δούκας όταν ένα αγριογούρουνο πετάχτηκε στο δρόμο την ώρα που οδηγούσε. Ο δήμαρχος δεν πρόλαβε να το αποφύγει με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές ζημιές στο όχημά του, ενώ ο ίδιος κατάφερε να βγει μόνος του από το αυτοκίνητο, χωρίς να τραυματιστεί σοβαρά.

Το ατύχημα έγινε το βράδυ της Δευτέρας, στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης – Σπάρτης πριν τον Κλαδά.

«Συγκρουστηκα με αρκετά ογκώδες (τεράστιο) αγριογούρουνο που πετάχτηκε ξαφνικά στο δρόμο! Αν και το Σιτροέν μου κυριολεκτικά σμπαραλιάστηκες, ευτυχώς που φορούσα ζώνη και δούλεψαν οι αερόσακοί και σαν από θαύμα δεν έπαθα τίποτα σοβαρό, πέρα από τους πόνους, ζαλάδα και λίγο πυρετό από το άγριο κοπάνημα.

Ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον και φυσικά την Τροχαία και την Πυροσβεστική και τους αυτοκινητιστές που σταμάτησαν να βοηθήσουν» αναφέρει ο δήμαρχος σε ανάρτησή του στο Facebook.

Τελευταία Νέα

Σετικά άρθρα
Επισκόπηση Απορρήτου

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες, όπως είναι η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η υποστήριξη στην ομάδα μας προκειμένου να κατανοεί ποιες ενότητες του ιστότοπου σάς φαίνονται πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Απορρήτου.