24 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣτα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. 31χρονος νηπιαγωγός για σεξουαλική κακοποίηση 4χρονου

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. 31χρονος νηπιαγωγός για σεξουαλική κακοποίηση 4χρονου

Ενώπιον ανακριτή θα οδηγηθεί αύριο, Τετάρτη, ένας 31χρονος νηπιαγωγός μετά την καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση που κατέθεσε ο πατέρας ενός τετράχρονου αγοριού.

Οι γονείς του παιδιού αμέσως απευθύνθηκαν στις Αρχές και κατέθεσαν μήνυση κατά του 31 ετών νηπιαγωγού στην αστυνομία, με αποτέλεσμα, λίγες ώρες αργότερα, να συλληφθεί. Σύμφωνα με την καταγγελία, το 4χρονο αγόρι περιέγραψε με λεπτομέρειες τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη από τον δάσκαλό του, μέσα στο σχολείο του.

Το παιδί εξετάστηκε ιατροδικαστικά στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου έγινε και λήψη γενετικού υλικού, αφού πρώτα ο πατέρας του προχώρησε σε καταγγελία στο τμήμα της περιοχής του αλλά και στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

Ο νηπιαγωγός, ο οποίος ήταν στη φύλαξη και φέρεται να εκμεταλλεύτηκε την απουσία της δασκάλας, αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή, την Τετάρτη, ενώ την ίδια ημέρα έχουν κληθεί να καταθέσουν και οι γονείς του παιδιού.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, οι Αρχές διεξάγουν έρευνες για να διαπιστωθεί εάν κι άλλα παιδιά έχουν υποστεί κακοποίηση από τον ίδιο.

«Το παιδί δεν πήγαινε στο σχολείο ποτέ στην τουαλέτα. Φοβόταν. Δε ξέρω γιατί. Από την αρχή του χρόνου, και γυρνώντας την Πέμπτη λέει στη γυναίκα μου ”Μαμά πήγα στο μπάνιο”. ”Eσύ δεν πας ποτέ στο μπάνιο”. ”Με πήγε ο κύριος …, μαμά”. ”Ο κύριος …;’ ‘κι εκεί άρχισε η γυναίκα μου να πονηρεύεται. Του μίλαγε, του μίλαγε, έει ”με πήγε ο κύριος, μου κατέβασε το παντελόνι (…) κι άρχισε να μου κάνει διάφορα (…)» ανέφερε ο πατέρας του 4χρονου, μιλώντας στο Mega.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα