17.6 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣυγκινητική ιστορία μετά το δυστύχημα στα Τέμπη: Το σκυλάκι που επέζησε από...

Συγκινητική ιστορία μετά το δυστύχημα στα Τέμπη: Το σκυλάκι που επέζησε από τη σύγκρουση και έψαχνε τα αφεντικά του

Όπως μετέδωσε ο Alpha, μετά τη σύγκρουση, το μικρό σκυλάκι του ζευγαριού τριγυρνούσε για ώρες στα συντρίμμια και αναζητούσε τον Βάιο και τη Δάφνη. 

Ακόμα μία συγκλονιστική ιστορία βλέπει το φως της δημοσιότητας από τη φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη. Πρωταγωνιστής αυτή τη φορά είναι ένα σκυλάκι το οποίο επέβαινε στην αμαξοστοιχία μαζί με τα αφεντικά του.

Ο «Τάβι» είναι ο σκύλος του 34χρονου Βάιου Βλάχου, η πολιτική κηδεία του οποίου τελέστηκε την Πέμπτη στην Καρδίτσα, και της συντρόφου του που κατάφερε να βγει ζωντανή από τη μετωπική σύγκρουση.  Αξίζει να σημειωθεί πως στην κηδεία του Βάιου έδωσε το «παρών» και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, που έχει φιλικές σχέσεις με την οικογένεια του άτυχου νεαρού.

Όπως μετέδωσε ο Alpha, μετά τη σύγκρουση, το μικρό σκυλάκι του ζευγαριού τριγυρνούσε για ώρες στα συντρίμμια και αναζητούσε τον Βάιο και τη Δάφνη.

Οι τρεις τους είχαν ταξιδέψει στην Αθήνα για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και το βράδυ της Τρίτης (28/2) πήραν τον δρόμο της επιστροφής για τη Θεσσαλονίκη όπου διέμεναν. Την ώρα της πολύνεκρης σύγκρουσης η σύντροφος του Βάιου, Δάφνη, εκτινάχθηκε από το βαγόνι και βρέθηκε στα χωράφια από όπου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στο οποίο εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένη.

Όπως είπε στον Alpha ο αδερφός της, η κατάσταση της είναι σταθερή, έχει ήδη υποβληθεί σε τέσσερα χειρουργεία και αντιμετωπίζει κάποια αναπνευστικά προβλήματα με τους γιατρούς να εμφανίζονται αισιόδοξοι.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα