19.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣυνάντηση κορυφής Γκικάκη – Χρυσοφώτη – Βίνη με θέμα την έλευση...

Συνάντηση κορυφής Γκικάκη – Χρυσοφώτη – Βίνη με θέμα την έλευση του προαστιακού στο λιμάνι Ραφήνας

Με θέμα συζήτησης την έλευση του προαστιακού στο λιμάνι της Ραφήνας, έγινε σήμερα συνάντηση κορυφής στην έδρα της ΕΡΓΟΣΕ μεταξύ της Δ/νουσας Συμβούλου και του Προέδρου του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας, Δέσποινας Γκικάκη μηχανικού και Σπύρου Χρυσοφώτη δικηγόρου αντίστοιχα και του Δ/ντα Συμβούλου & Προέδρου της ΕΡΓΟΣΕ Χρήστου Βίνη.

Ο διάλογος μεταξύ των τριών διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, όπου επικράτησε γόνιμη συνεργασία με ανταλλαγή απόψεων πάνω σε τεχνικά ζητήματα, με παράλληλη εξέταση των θεμάτων και σε νομικό επίπεδο. Το μεγάλο έργο διασύνδεσης του προαστιακού με το λιμάνι της Ραφήνας εξετάστηκε σε βάθος, ενώ τέθηκε μετ’ επιτάσεως η εξυπηρέτηση απ’ τον προαστιακό και των κατοίκων του Πικερμίου.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης διαπιστώθηκε πλήρης ταύτιση απόψεων για ένα τόσο σημαντικό έργο που αναμένεται ν’ αναβαθμίσει την περιοχή και να λύσει χρόνια προβλήματα με μεγαλύτερο το κυκλοφοριακό που ταλανίζει τη Ραφήνα κυρίως.

Μετά την συνάντηση η κα Γκικάκη έκανε την εξής δήλωση: «Η διαδικασία του ανταγωνιστικού διαλόγου που επελέγη ως λύση για την δημοπράτηση του έργου θα μειώσει αισθητά τον χρόνο υλοποίησης και εγγυάται την απορρόφηση των σχετικών κονδυλίων. Αυτή η κυβέρνηση και θέλει και μπορεί, να κάνει πράξη μεγάλα έργα για την ανάπτυξη της χώρας».

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα