21.1 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤα παράξενα των εκλογών: Οι νεόνυμφοι, τα γαΐδουράκια, τα άλογα και τα...

Τα παράξενα των εκλογών: Οι νεόνυμφοι, τα γαΐδουράκια, τα άλογα και τα κλαρίνα

Στις Σέρρες ένα νιόπαντρο ζευγάρι μετά το γλέντι του γάμου πήγε κατευθείαν στο εκλογικό κέντρο για να ψηφίσει. Η νύφη φορούσε το λευκό νυφικό της και πόζαρε χαμογελαστή δίπλα στον σύζυγό της στον προαύλιο χώρο του σχολείου που είναι εκλογικό κέντρο.

Μπορεί η εκλογική διαδικασία στη χώρα να κυλά σχετικά ήρεμα στα εκλογικά κέντρα της χώρας ωστόσο, δεν λείπουν τα παράξενα των εκλογών. Εντύπωση προκάλεσε ένα νιόπαντρο ζευγάρι στις Σέρρες που πήγε μετά το γλέντι να ψηφίσει. Επίσης γνωστοί οργανοπαίχτες έπαιξαν κλαρίνο στη Λάρισα ενώ με άλογα και γαϊδούρια έφτασε ένας αγρότης σε εκλογικό κέντρο του Ναυπλίου.

Πιο συγκεκριμένα, στις Σέρρες ένα νιόπαντρο ζευγάρι μετά το γλέντι του γάμου πήγε κατευθείαν στο εκλογικό κέντρο για να ψηφίσει. Η νύφη φορούσε το λευκό νυφικό της και πόζαρε χαμογελαστή δίπλα στον σύζυγό της στον προαύλιο χώρο του σχολείου που είναι εκλογικό κέντρο.

Στη Λάρισα, πολίτες ψήφισαν υπό τον ήχο του κλαρίνου σε ορισμένα εκλογικά κέντρα αφού στην είσοδό τους βρέθηκαν γνωστοί οργανοπαίχτες.

Και στο Ναύπλιο όμως, ένας έφιππος έφτασε καβάλα σε ένα άλογο και με τη συνοδεία του ντορή, ενός μικρού γαϊδουριού στο εκλογικό κέντρο του ειδικού Γυμνασίου Αργολίδος στην περιοχή Λευκάκια.

Πρόκειται για ένα 50χρονο αγρότη, ονόματι Αριστείδη Τσιρίκο ο οποίος διάλεξε αυτό τον τρόπο για να διαμαρτυρηθεί κατά κάποιον τρόπο, για την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα. Τον κ. Τσιρίκο συνόδευαν έφιππες με άλογα δύο Γερμανίδες φίλες του που βρίσκονται στην Ελλάδα για διακοπές και διάλεξαν να του συμπαρασταθούν σε αυτή την ιδιότυπη διαμαρτυρία.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα