17.8 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤέμπη: «Μου είπες βιάζεσαι να ετοιμαστείς να πάρεις το τρένο» – Το...

Τέμπη: «Μου είπες βιάζεσαι να ετοιμαστείς να πάρεις το τρένο» – Το συγκινητικό αντίο στον νεαρό πυροσβέστη

Τραγικά ήταν τα νέα για την οικογένεια του 23χρονου Νικήτα Καραθεοδώρου

Ακόμη ένας νέος άνθρωπος έχασε άδοξα τη ζωή του στο δυστύχημα στα Τέμπη. Η αναμονή της οικογένειας του 23χρονου Νικήτα Καραθεοδώρου για να μάθουν για την τύχη του παιδιού τους είχε τραγική κατάληξη καθώς επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Από χθες, Τετάρτη, είχε αναφερθεί ότι στο βαγόνι-εστιατόριο του τρένου βρισκόταν ο 23χρονος Νικήτας Καραθεοδώρου, υπαρχιπυροσβέστης από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος υπηρετούσε στο 2ο ΠΣ Αθηνών, μαζί με τη σύντροφό του, Καλλιόπη Πορφυρίδου.

Τώρα, η τραγική είδηση επιβεβαιώνεται, καθώς οι δικοί του άνθρωποι έκαναν αναρτήσεις, αποχαιρετώντας τον νεαρό Νικήτα με ιδιαίτερα συγκινητικά λόγια.

Οι συγκινητικές αναρτήσεις

«Σε αυτή την ανείπωτη τραγωδία με τους πολυάριθμους νεκρούς και τραυματίες χάσαμε ένα μέλος της οικογένειάς μας, του 2ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών. Ευελπιστούσαμε να είσαι ζωντανός, να σε ξαναδούμε σε μια επόμενη βάρδια ή ίσως να βγούμε να διασκεδάσουμε όπως στη φωτογραφία. Εύχομαι να είσαι το ίδιο χαμογελαστός και στη γειτονιά των Αγγέλων. Καλό ταξίδι Νικήτα μας», γράφει ανάρτηση στα social media. 

«Σχόλαγες το μεσημέρι, είχες ρεπό, μου είπες βιάζεσαι να πας να ετοιμαστείς για να πάρεις το τρένο να πας να δεις την οικογένειά σου στη Θεσσαλονίκη, σε χτύπησα στον ώμο και σου είπα άντε δρόμο, τα λέμε με το καλό όταν γυρίσεις! Πού να φανταστώ ότι δεν θα τα λέγαμε ποτέ ξανά. Καλό σου ταξίδι μικρέ…», αναφέρεται σε άλλη ανάρτηση.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα