18.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤην έδεσαν, την φίμωσαν και την μαχαίρωσαν – Το μαρτύριο της 41χρονης...

Την έδεσαν, την φίμωσαν και την μαχαίρωσαν – Το μαρτύριο της 41χρονης στα χέρια του συντρόφου της και του συνεργού του

Οι δύο αδίστακτοι δράστες φαίνεται πως ήταν προσυνεννοημένοι για τη δολοφονία

Συνεχίζονται οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον τρόπο με τον οποίο η 41χρονη έγκυος μαρτύρησε στα χέρια του συντρόφου της και του συνεργού του, προτού αφήσει την τελευταία της πνοή στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το MEGA επικαλούμενο αστυνομικές πηγές, ο σύντροφος της 41χρονης και ο φίλος του της είχαν στήσει ενέδρα.

Η 41χρονη μπήκε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, γύρω στις 11, στο σπίτι του συντρόφου της. Εκεί την περίμεναν οι δύο δράστες, οι οποίοι φαίνεται πως ήταν προσυνεννοημένοι για όσα θα έκαναν στη συνέχεια. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο φίλος του κατάφερε να ακινητοποιήσει την 41χρονη με μαχαίρι, ενώ ο σύντροφός της την έδεσε με χειροπέδες και τοποθέτησε ταινία στο στόμα της. Στη συνέχεια, τη μετέφεραν στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού και της κατάφεραν πολλαπλές μαχαιριές στον λαιμό, με την 41χρονη να βρίσκει τραγικό θάνατο.

Οι δύο δράστες μετά τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου της απέσπασαν το ποσό των 80 ευρώ. Η σορός της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε χθες, σε δασώδη έκταση ανάμεσα στη Νέα Τρίγλια και τη Γαλάτιστα στη Χαλκιδική, και έφερε μαχαιριές στο στήθος και στον λαιμό. Εκτός από τον σύντροφο της 41χρονης, συνελήφθη και ο φίλος του ο οποίος βοήθησε για να εξαφανίσουν τη σορό.

«Του είπα να ομολογήσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα»

«Αυτό που του είπα, εμμέσως πλην σαφώς, όσο γίνεται πιο γρήγορα να ομολογήσει», είπε μιλώντας στο MEGA ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων Nοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ο οποίος είχε βρεθεί με τον σύζυγο της 41χρονης σε στούντιο τηλεοπτικής εκπομπής.

«Από την πρώτη στιγμή φάνηκε από τα μηνύματα που έστειλε, γιατί αυτός είπε ‘κοιμόμουν με τη σύντροφό μου και κάποια στιγμή αυτή έφυγε, εγώ δεν το πήρα χαμπάρι’, τον ρώτησα ‘κοιμάστε μαζί, στο ίδιο κρεβάτι’ και μου λέει ‘ναι’ και ‘δεν κατάλαβες τίποτα’ του είπα, ‘δεν κατάλαβα’ μου είπε».

Ο κ. Καλλιακμάνης το θεώρησε αυτό λίγο περίεργο για έναν τέτοιο τύπο να μην καταλάβει τίποτα, γιατί έχει αντίληψη, όπως είπε, και φάνηκε αυτό από τον τρόπο που προσπάθησε να καλύψει. «Πήρε το κινητό της νεκρής, έστειλε μήνυμα στο κινητό του, φαινόταν ότι είναι ένα τυπικό μήνυμα που δεν στέλνει κάποιος που ζει με έναν άνθρωπο και περιμένει παιδί. Ήθελε να φτιάξει ένα άλλοθι».

«Ωχριά μπροστά στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο»

«Θα φανεί αν ήταν οικονομικοί οι λόγοι ή αν ήταν αυτό το συνηθισμένο φεύγω και σε αφήνω. Οι πληροφορίες λένε οικονομικοί. Αυτός ο τύπος, ωχριά μπροστά του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, γιατί είχε φτιάξει ένα σενάριο, μέχρι εχθές έλεγε ‘εγώ θα βρω τον δολοφόνο της συντρόφου μου που να χαθεί ο κόσμος’. Για να αποπροσανατολίσει, πήγε στο σπίτι ο ίδιος ή ο συνεργός του και έφτιαξε ένα σκηνικό για να δείξει ότι ίσως να ζει η γυναίκα. Κάποιος μπήκε μέσα στο σπίτι ενώ η αστυνομία είχε κλειδώσει την πόρτα, και άφησε ένα φως ανοιχτό. Ένας πολύ πονηρός άνθρωπος», λέει ο κ. Καλλιακμάνης.

«Αυτός, από ό,τι φαίνεται, είχε παρελθόν όσον αφορά την κακοποίηση των συντρόφων του. Είχε κακοποιήσει κάποιες γυναίκες που ήταν μαζί του, θα δούμε τι θα πει ο ίδιος» προσθέτει.

«Μην πέφτουμε στην παγίδα ότι ‘θα τον αλλάξω εγώ»

Από την πλευρά της, η ψυχολόγος Άννα Κανδαράκη, αναφερόμενη στην υπόθεση, λέει:

«Μην πέφτουμε στην παγίδα ότι κάποια γυναίκα τον έχει προκαλέσει γι’ αυτό συμπεριφέρθηκε έτσι και σε μένα θα είναι καλύτερος. Ένας άντρας ο οποίος έχει ένα κακοποιητικό παρελθόν δεν μπορούμε να το υποτιμάμε. Μην πέφτουμε στην παγίδα ότι ‘θα τον αλλάξω εγώ’».

«Το έμφυλο στερεότυπο είναι βαθιά ριζωμένο στην ελληνική οικογένεια», καταλήγει.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα