21.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤο Κ.Υ. Λαυρίου με τη συνδρομή του Δήμου οργανώνεται απέναντι σε πιθανή...

Το Κ.Υ. Λαυρίου με τη συνδρομή του Δήμου οργανώνεται απέναντι σε πιθανή επέλαση κορωνοϊού!

Μετά απ’ την χώρα, της οποίας το τιμόνι ανέλαβε γυναίκα ως Πρόεδρος, ήλθε η σειρά του ΚΥ Λαυρίου, να αναλάβουν το τιμόνι του – σε όντως δύσκολη συγκυρία – γυναίκες.

Με αναπληρώτρια – Συντονιστή/Δντη και δύο προϊστάμενες γυναίκες, είναι εμφανείς οι αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν, μέσα σε μόλις τρείς ημέρες, για την θωράκιση του Κ.Υ., έναντι της επιδρομής ενός αόρατου αλλά όχι ανίκητου εχθρού.

1) Οργανώθηκε και μετατράπηκε, το κοντέινερ που προμήθευσε ο Δήμος, σε πλήρως οργανωμένο ιατρείο για την εξέταση με συνθήκες ασφάλειας, πιθανών φορέων του κορωνοϊού.

2) Οργανώθηκε απομονωμένο δωμάτιο στην πίσω πλευρά του κτιρίου, με δική του είσοδο, ως ιατρείο για την εξέταση παιδιών με υποψία νόσησης απ’ τον ιό.

3) Με την συνδρομή του Δήμου, εξασφαλίστηκε πλήρης επάρκεια σε ειδικές στολές και μάσκες για την ασφάλεια του προσωπικού.

4) Οργανώθηκε ορθολογικός καταμερισμός εργασίας του προσωπικού σε 24ωρη λειτουργία του Κ.Υ., για να διασφαλιστεί η ασφαλής λειτουργία του και η πλήρης παροχή υπηρεσιών του.

Η ίδια μέριμνα έγινε και για το περιφερειακό ιατρείο Κερατέας.

5) Σε συνεχή επικοινωνία με την 1η ΥΠΕ και τον υπεύθυνο συντονιστή εκπαίδευσης ειδικευομένων ιατρών, εξασφαλίστηκε η ενίσχυση του ιατρικού δυναμικού με μία ειδικευόμενη συνάδελφο και αναμένεται η ενίσχυση με άλλους δύο σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Κυρίες μου,

Σας ευχαριστούμε για ότι καταφέρατε να υλοποιήσετε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Οι άντρες συνάδελφοι του Κ.Υ. σας συγχαίρουν και θα βρίσκονται καθημερινά στο πλευρό σας, σε ότι απαιτηθεί να συμβάλλουν.

Με εκτίμηση

ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Συνάδελφος Παθολόγος

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα