24.6 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΌταν το ποδόσφαιρο και τα Χριστούγεννα ενώνουν τους ανθρώπους....

Όταν το ποδόσφαιρο και τα Χριστούγεννα ενώνουν τους ανθρώπους….

Πολλές φορές θα είδατε Χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις, με όμορφα σπίτια, ακριβά αυτοκίνητα, ποτά, ξενύχτια, όμορφους άνδρες και γυναίκες να διασκεδάζουν και να περνάνε καλά κάτω από τα κόκκινα φώτα και τα χριστουγεννιάτικα άσματα να τους ταξιδεύουν μακρυά από την αλήθεια της πραγματικότητας.

Σπάνια θα δεις διαφήμιση που να δείχνει τι ακριβώς είναι τα Χριστούγεννα…

Κατά την ταπεινή μας άποψη, Χριστούγεννα είναι η οικογένεια κι οι στιγμές που περνάς με τους μεγαλύτερους σε ηλικία ανθρώπους που δημιούργησαν αυτή την οικογένεια.

Με αφορμή αυτό θα θέλαμε να δώσουμε τα εύσημα στην Atletico de Madrid η οποία με αυτό το εξαιρετικό video μας εύχεται Καλά Χριστούγεννα!

Ο ταξιτζής που είναι με την Atletico βλέπει έναν παππού στο δρόμο ο οποίος φαίνεται “να τα χει χαμένα”. Το μόνο που τον ρωτάει είναι αν είδε τον αγώνα την Κυριακή και του απαντάει ο παππούς πως “ναι, είδε τον Di stefano” (αδύνατο καθώς ο θρύλος της Real απεβίωσε εδώ και χρόνια)…

Ο ταξιτζής όμως μπαίνει γρήγορα στο κλίμα και αφήνει στην άκρη την αγάπη του για την Atletico και μπαίνει στον ρόλο φτιάχνοντας την μέρα του ηλικιωμένου, παρότι είναι φίλαθλος αντίπαλης ομάδας, της ίδιας πόλης της Ισπανίας. Αυτό τονίζεται και στο video καταδεικνύοντας ότι ανεξάρτητα από τις ομάδες, πάνω απ’ όλα είμαστε άνθρωποι!

#feliz navidad

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΜΑΡΑΘΕΥΤΗΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΜΑΡΑΘΕΥΤΗΣhttps://www.instagram.com/footballholiccy/
Το πρωί μηχανικός λογισμικού, το βράδυ αθλητικογράφος.
Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα