18.4 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΤριάδα φωτιά στην Αγγλία

Τριάδα φωτιά στην Αγγλία

Arsenal, Liverpool και Manchester City φλερτάρουν και οι 3 με τον τίτλο της Premier League.

1-1 το ντέρμπυ στο Anfield με καλά διαβασμένες και τις 2 ομάδες. Θα σταθούμε σε αυτή την φάση στα τελευταία λεπτά του αγώνα, που νομίζω ότι είναι αδιανόητο να μην είναι foul άρα και penalty υπέρ της Liverpool.

Αν αυτό γινόταν στην Κύπρο ή στην Ελλάδα θα μιλούσαμε για αλλοίωση αποτελέσματος. Η διαιτησία στην Premier League εξελίσσεται όπως οι κανόνες στο NBA που για την χάρη του θεάματος αποκτούν μία περίεργη αντίληψη για τις παραβάσεις. Το ίδιο συμβαίνει στην Αγγλία όπου δεν υπάρχει μία κοινή γραμμή για το τι θεωρείτε παράβαση, foul, κόκκινη, κ.ο.κ.

Η Arsenal δείχνει να έχει ποδοσφαιρικές προσωπικότητες που μπορούν να πάρουν πρωτάθλημα με Rice και Havertz που αρχικά αμφισβητήθηκαν, να δείχνουν ότι μπορούν να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά, και να οδηγήσουν επιτέλους την Άρσεναλ στον νέκταρ της επιτυχίας, για να ξεδιψάσει από την ξηρασία της κατάκτησης πρωταθλήματος  🏴🔴⚽️

Και έτσι με τον τίτλο έχουμε τώρα να φλερτάρουν τρεις ομάδες. Arsenal, Liverpool και Manchester City. H συνέχεια επί της οθόνης φαίνεται άκρως ενδιαφέρουσα.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΜΑΡΑΘΕΥΤΗΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΜΑΡΑΘΕΥΤΗΣhttps://www.instagram.com/footballholiccy/
Το πρωί μηχανικός λογισμικού, το βράδυ αθλητικογράφος.
Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα