25.3 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΔΗΜΟΥ & LIDL ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ

ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΔΗΜΟΥ & LIDL ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ

Άλλη μια ωραία ιστορία με πρωταγωνιστή το συν-δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου, κυκλοφορεί εδώ και μέρες προς τέρψη των κουσκουσιάριδων πουλιών στα διάφορα στέκια του δήμου, εξ αιτίας της διαμάχης που ξέσπασε για τη λειτουργία των πάρκινγκ του δήμου και του LIDL Ραφήνας.

Τα τιτιβίσματα δίνουν και παίρνουν, αναφέροντας την αντιδικία μεταξύ του συν-δημάρχου  και της επιχείρησης, όταν ο πρώτος απαίτησε να κλείνει η μπάρα του καταστήματος τα Σαββατοκύριακα, ώστε οι ιδιοκτήτες να πηγαίνουν τα αυτοκίνητά τους στο δημοτικό πάρκινγκ, που ναι μεν βρίσκεται απέναντι απ’ το LIDL, αλλά είναι επί πληρωμή.

Αίτημα  στο οποίο του απαντήθηκε ότι αν κλείσει το κατάστημα τις μπάρες, όσοι βρίσκονται εγκλωβισμένοι μέσα τις σπάνε για να βγουν. Κάθε σπασμένη μπάρα κοστίζει στην επιχείρηση αρκετά χιλιάρικα, οπότε προτιμούν να τις αφήνουν ανοικτές, αφού έχουν πληρώσει αρκετές φορές την αντικατάστασή τους. 

Η απάντηση δεν ικανοποίησε τον συν-δήμαρχο, που καρτερούσε κέρδη απ’ το δημοτικό πάρκινγκ που δεν έρχονται. Οπότε όπως λένε οι κακές γλώσσες επεξεργάστηκε σχέδιο αποκλεισμού του πλαϊνού προς την επιχείρηση δρόμου, που ενώνει την Αραφηνιδών  Αλών με την Χρυσοστόμου Σμύρνης, με την πρόφαση εργασίες που (δεν) γίνονται στο κτίριο του Πνευματικού Κέντρου, προκαλώντας την απειλή της επιχείρησης για μηνύσεις. 

Άσχετα με το κατά πόσο αληθεύουν όλα τα τιτιβίσματα περί της προαναφερόμενης διαμάχης, οι κάτοικοι ταλαιπωρούνται απίστευτα απ’ το κλείσιμο του εν λόγω δρόμου, με αποτέλεσμα να πληθαίνει η δυσαρέσκεια απέναντι της δημοτικής αρχής και μάλιστα του συν-δημάρχου, ο οποίος έχει καταφέρει σε διάστημα ενός παρά κάτι χρόνου να έχει στρέψει εναντίον του ακόμα και μέχρι χτες φιλικά διακείμενους στο πρόσωπό του πολίτες. 

Ο δρόμος έχει τη δική του ιστορία

Μέχρι και κολονάκια επιστρατεύτηκαν στο αποκλεισμό του δρόμου χωρίς εμφανή αιτία, με αδιάψευστο μάρτυρα τη φωτογραφία. 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα