18.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΑΡΗΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΕΡΑΣΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΑΡΗΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΕΡΑΣΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

Ο κ. Αριστείδης Χρυσανθόπουλος διοικητής, μέχρι πριν δύο ημέρες, του τμήματος Ασφαλείας στη Ραφήνα, ο κ. Άρης για τους κατοίκους της Ραφήνας που τον έβλεπαν σαν δικό τους άνθρωπο, λόγω προαγωγής του σε αστυνομικό διευθυντή, ανέλαβε τη διεύθυνση ασφαλείας του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, αφήνοντας πίσω του, ελπίζοντας όχι, ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

Τα δέκα χρόνια που βρισκόταν στη Ραφήνα, είχε αναπτύξει ένα ιδιαίτερο δεσμό με τους κατοίκους της πόλης και όπως μας δήλωσε: «Ήταν τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου αυτά που πέρασα στη Ραφήνα. Αλήθεια σας λέω! Αγάπησα πολύ τη πόλη και τον κόσμο της».

Αμοιβαία τα αισθήματα, αφού κι οι πολίτες τον αγάπησαν, καθώς κατά τη διάρκεια της 10ετούς θητείας του, η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, η σοβαρή ενασχόλησή του σε ότι τους απασχολούσε και η ασφάλεια που διαχεόταν στην περιοχή, αποτελούσαν θέσφατο.

Είναι φυσικό λοιπόν να τον ακολουθούν οι ευχές όλων για μια εξίσου εποικοδομητική θητεία στο νέο του πόστο, αν και απρόσωπο τούτη τη φορά, καθώς οι ταξιδιώτες πάνε κι έρχονται εν αντιθέσει με τους κατοίκους μιας πόλης. 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα