28.1 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΑ.Ο. ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗΣ: ΑΠΟ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΣΕ ΝΙΚΗ

Α.Ο. ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗΣ: ΑΠΟ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΣΕ ΝΙΚΗ

Φορτσάτες οι ομάδες μπάσκετ του αθλητικού Ομίλου Καλλιτεχνούπολης, ανδρών και παίδων, πάνε απ’ το καλό στο καλύτερο αφού συνεχίζουν με νίκες εντός και εκτός έδρας. Χθες Παρασκευή 24 Οκτωβρίου, η ανδρική ομάδα πέτυχε εντός έδρας νίκης στο κλειστό της Ραφήνας, ενώ η ομάδα παίδων σήμερα Σάββατο 25 Οκτωβρίου, επιβλήθηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι του αντιπάλου της, Γυμναστικού Συλλόγου Χαλανδρίου, στο κλειστό γήπεδο Χαλανδρίου.

Αναλυτικά:

Η ανδρική ομάδα του Α.Ο.Κ. παρά την έλλειψη βασικών παιχτών λόγω τραυματισμών, κατόρθωσε να επιβληθεί στον εντός έδρας αγώνα της, με την ομάδα του Λαγονησίου για το πρωτάθλημα Δ’ ΕΣΚΑ με 59-50, στο κλειστό της Ραφήνας, χθες Παρασκευή.

Ακολούθησε η παιδική ομάδα που πέτυχε σήμερα Σάββατο την 3η εν σειρά νίκη της και 2η εκτός έδρας, καθώς νίκησε τον Γ.Σ. Χαλανδρίου, στο κλειστό Γυμναστήριο της έδρας του, με σκόρ 52-49. Την περασμένη Κυριακή 19 Οκτωβρίου επίσης σε εκτός έδρας αγώνα, συνέτριψε την αντίστοιχη παιδική ομάδα των Καλυβίων με το ασύλληπτο σκορ 90-14!

«Ομαδικότητα, ενέργεια, ταλέντο, συνεργασία σε συγχορδία επικρατούν για τα νικηφόρα αποτελέσματα», δηλώνει ο πρόεδρος του Α.Ο.Κ. Γιώργος Δουβίτσας.  

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα